Prisvindende forældrestyringsprogram

"Norton Family Premier tilbyder et imponerende udvalg af funktioner til forældrestyring og overvågning for forældre til nutidens børn, der er online hele tiden."

- Neil J. Rubenking

av pc logo

Citater er genoptrykt fra www.pcmag.com med tilladelse. © 2016 Ziff Davis, LLC. Alle rettigheder forbeholdes.

Prøv Norton Family Premier GRATIS i 30 dage

Se oplysninger om abonnementet nedenfor.*

HJÆLP DINE BØRN MED AT UDFORSKE INTERNETTET UDEN PROBLEMER

Norton Family-softwaren til forældrestyring beskytter dine børn mod børnelokkere på nettet, idet du får større indsigt i, hvad dine børn foretager sig på nettet – og derved kan du opdage potentielle farer, inden de opstår.

Se alle Systemkrav til Norton Family
LAD DINE BØRN UDFORSKE INTERNETTET SIKKERT
Gør det muligt for dine børn at benytte internettet, samtidig med at de er beskyttet mod upassende indhold og apps med Nortons prisbelønnede forældrestyringsprogram.
MERE OM FORÆLDRESTYRING
HJÆLP BØRN MED AT FINDE BALANCEN
Hjælp dine børn med at sætte grænser for deres brug af enheder og etablere sunde vaner, der vil komme dem til gavn hele livet.
MERE OM TIDSOPSYN
GIV BØRNENE SIKRE ONLINEVANER
Norton Family har værktøjer, der viser, hvad dine børn foretager sig online, og som markerer usikker aktivitet, så I kan tale om det.
MERE OM ONLINESIKKERHED
FÅ RO I SINDET
Efterhånden som børn bliver uafhængige, kan du føle dig sikker på, at de er beskyttet, selv når de er ude af syne, ved hjælp af redskaber, der registrerer Android- eller iOS-enheders placering.1,2
MERE OM PLACERINGSOVERVÅGNING
Norton Family Premier er nu inkluderet med Norton Security Premium.
Hvilket produkt er det rigtige for mig?
Internetovervågning
Giver dine børn mulighed for at udforske internettet frit, og samtidig kan du holde øje med, hvilke websteder de besøger, og du får værktøjerne til at beskytte dem mod upassende indhold.
Tidsopsyn
Du kan holde dig opdateret med, hvor lang tid dine børn bruger på deres computere samt Android- og iOS-enheder. Hjælp sunde vaner på vej ved at planlægge specifikke tidspunkter på dagen eller i løbet af ugen, hvor hver enhed kan benyttes, samt hvor mange timer om dagen de kan bruge på hver enhed.
Søgningsovervågning
Se de ord, udtryk og sætninger, som dine børn søger efter for at få indblik i, hvad deres interesser er, og hjælp med at beskytte dem imod upassende indhold.
Overvågning af sociale netværk
Se hvor ofte dine børn logger på Facebook fra deres computer, og det navn de bruger på deres profiler, så du kan tale med dem om gode vaner på de sociale medier.
Beskyttelse af personlige oplysninger
Hjælp dine børn med at undgå at oplyse personlige oplysninger ved en fejl på deres computer, deriblandt telefonnumre, adresse, skole eller mailadresser.
Advarsler med mail
Find ud af, når dine børn forsøger at åbne et blokeret websted, så du kan tale med dem om upassende indhold.
Adgangsanmodning
Åbn op for kommunikation ved at give dine børn mulighed for at sende dig en besked via Norton Family, hvis de er uenige i blokering af websteder eller en husregel.
Aktivitetshistorik
Få et smugkig på, hvad dine børn foretager sig på deres enheder med internetforbindelse, og hvor lang tid de bruger på deres computer, så du kan opdage tendenser og nye vaner.
De seneste 30 dage
De seneste 30 dage
Brugervenlig internetportal
Hjælper dig med at administrere beskyttelsen af alle dine enheder via en brugervenlig internetportal.
Mobilapp til forældre2
Hold dig opdateret om dine børns onlineaktiviteter via din mobilenhed, og juster indstillingerne, når du er på farten.
Placeringsovervågning1,2
Hold dig opdateret om, hvor dine børn er, med redskaber der kan registrere placeringen af deres Android- eller iOS-enheder, og som giver dig en 30-dages historik, der viser hvor barnet har været.
Overvågning af mobilapps2
Se hvilke applikationer dine børn har downloadet på deres Android-enheder, og vælg, hvilke applikationer de kan bruge, deriblandt YouTube og Facebook.
Videoovervågning4
Se en liste over de YouTube-videoer, dine børn ser på deres enheder, og endda et hurtigt klip fra hver video, så du ved, hvornår I bør tage en samtale.
Hurtig låsning
Forældre kan hjælpe børnene og sørge for, at de får en pause, ved at låse deres enhed, så de kan fokusere igen eller være sammen med familien ved spisetid. Når enheden er låst, kan apps, webbrowsere, spil, Microsoft-produkter m.m. ikke anvendes, før enheden låses op via familieportalen. De individuelle enheder kan låses op vha. en pinkode. Forældre og børn kan stadig komme i kontakt med hinanden, mens enheden er låst.
Månedlige/ugentlige rapporter
Du kan vælge at få tilsendt detaljerede rapporter til din indbakke om dine børns aktiviteter på nettet.
Bedste virus- og malwarebeskyttelse5
Beskytter mod virus, spyware, malware og andre onlinetrusler.
100 % virusfri garanti6
Inkluderer vores 100 % garanti: Vi hjælper dig med at holde din enhed fri for virus; ellers får du pengene tilbage.
Identitetsbeskyttelse
Beskytter din identitet og dine onlinetransaktioner.
Support til 10 enheder
Beskytter op til 10 computere, Mac-computere, Android- og iOS-enheder med et enkelt abonnement.
Automatisk backup
Sikkerhedskopierer automatisk dine fotos, regnskabsfiler og andre vigtige dokumenter, som du vælger, på din Windows-computer.
25 GB cloudlagerplads
Omfatter 25 GB sikker cloudlagerplads til din computer, og du har mulighed for at tilføje mere plads, når du får behov for det.
Markedets førende sikkerhed5
Bedre og hurtigere beskyttelse end konkurrenternes.
Global registrering af trusler
Anvender et af de største globale civile efterretningsnetværk til at spotte trusler hurtigere.

*iOS-appen fås i alle lande undtagen disse

1 Placeringsovervågning skal aktiveres af en forælder før brug. Placeringsovervågning fås i alle lande undtagen disse

2 Mobilappen skal downloades separat.

4 Med videoovervågning overvåges videoer, som dine børn ser på YouTube.com. YouTube-videoer, som er indlejret på andre websteder eller blogsider, overvåges og spores ikke.

5 Nortons effektivitet: Du kan få mere detaljerede oplysninger om test af Nortons effektivitet i:


6 Virus Protection Promise: For at være berettiget til Virus Protection Promise skal du enten købe, forny eller opgradere Norton-abonnementet direkte hos Symantec eller tilmelde dig Nortons automatiske fornyelsestjeneste. Hvis vores Norton-ekspert ikke kan fjerne virussen fra din enhed, er du berettiget til tilbagebetaling af den fulde pris, du har betalt for Norton-abonnementets eller Norton-abonnementspakkens indeværende periode. Tilbagebetalingen beregnes eksklusive rabatter eller modtagne tilbagebetalinger, forsendelsesgebyrer og afgifter, undtagen i visse stater og lande hvor fragt, forsendelsesgebyr og afgifter kan refunderes. Refundering gælder ikke for skader, der er opstået som følge af virus. Du kan få flere oplysninger på Norton.com/guarantee.


Oplysninger om dit Norton Family-abonnement:

  Hvis du har bopæl i Nordamerika, Latinamerika eller det asiatiske Stillehavsområde

 • Dit abonnement begynder, når dit køb er afsluttet ved onlinebetaling (eller når din betaling er modtaget). Du skal downloade og installere det på hver enhed for at være beskyttet af Norton.
 • Når du tegner abonnement, tilmelder du dig et abonnement, som automatisk bliver fornyet efter den første abonnementsperiode.
 • Hvis der vises et introduktionstilbud eller et tilbud med begrænset gyldighed, gælder tilbuddet kun i den første abonnementsperiode (varigheden afhænger af, hvad du har valgt). Derefter bliver abonnementet fornyet en gang om året til den gældende pris for fornyelse af abonnementet. Prisen kan ændres, men vi giver dig altid besked i forvejen.
 • Dit abonnement omfatter beskyttelsesopdateringer og nye funktioner, som måtte blive tilgængelige i abonnementsperioden, under forudsætning af, at du accepterer Nortons licensaftale. Du får dækning af det anførte antal enheder inden for abonnementsperioden.
 • Produktfunktioner kan tilføjes, ændres eller fjernes i abonnementsperioden.

  Hvis du har bopæl i Europa, Mellemøsten eller Afrika

 • Dit abonnement begynder, når dit køb er afsluttet ved onlinebetaling (eller når din betaling er modtaget). Du skal downloade og installere det på hver enhed for at være beskyttet af Norton.
 • Dit abonnement omfatter beskyttelsesopdateringer og eventuelle nye funktioner under forudsætning af, at du accepterer Nortons licensaftale. Du får dækning af det anførte antal enheder inden for abonnementsperioden. Funktioner kan tilføjes, ændres eller fjernes i abonnementsperioden.
 • Når du tegner abonnement, køber du et løbende abonnement, som automatisk fornys hvert år efter den første periode, du har købt.
 • Som betalingsmetode til automatisk fornyelse af dit abonnement kan du benytte betalingskort. Hvis du vælger en anden betalingsmetode, bliver abonnementet ikke fornyet automatisk, så det skal du selv huske at gøre manuelt.
 • Pris
  • Europa
   Den pris, der er angivet i dag, gælder for den første abonnementsperiode (dvs. 1 eller 2 år, afhængigt af hvad du har valgt). Derefter bliver abonnementet automatisk fornyet og faktureret til en pris på €39.99 pr. år. Prisen kan ændres, men vi giver dig altid besked i forvejen.
  • Mellemøsten
   Den pris, der er angivet i dag, gælder for den første abonnementsperiode (dvs. 1 eller 2 år, afhængigt af hvad du har valgt). Derefter bliver dit abonnement automatisk fornyet og faktureret hvert år til $32.99 for Norton Security Standard, $44.99 for Norton Security Deluxe og $59.99 for Norton Security Premium. Prisen kan ændres, men vi giver dig altid besked i forvejen.
  • Sydafrika
   Den pris, der er angivet i dag, gælder for den første abonnementsperiode (dvs. 1 eller 2 år, afhængigt af hvad du har valgt). Derefter bliver dit abonnement automatisk fornyet og faktureret hvert år til R 500 for Norton Security Standard, R 700 for Norton Security Deluxe og R 1000 for Norton Security Premium. Prisen kan ændres, men vi giver dig altid besked i forvejen.
 • Du kan når som helst opsige abonnementet på manage.norton.com eller ved at kontakte Norton Support. Hvis du opsiger abonnementet, vil det stadig være aktivt i resten af den abonnementsperiode, som du allerede har betalt for.

© 2019 Symantec Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Symantec, Symantec-logoet, Checkmark-logoet, Norton og Nortonby Symantec are trademarks or registered trademarks of Symantec Corporation or its affiliates in the United States and other countries. Firefox is a trademark of Mozilla Foundation. Google Chrome is a trademark of Google, Inc. Mac, iPhone, and iPad are trademarks of Apple Inc. Microsoft and the Windows logo are trademarks of Microsoft Corporation in the United States and/or other countries. The Android robot is reproduced or modified from work created and shared by Google and used according to terms described in the Creative Commons 3.0 Attribution License. Other names may be trademarks of their respective owners.