Hjælp dit barn med at skabe de rigtige rammer for undervisningen.
Med Norton Family kan du som forælder beskytte dine børn online og hjælpe dem med at koncentrere sig, når de er online.
MERE OM SKOLETILSTANDEN
Lad dine børn udforske internettet i bedre sikkerhed
Gør det muligt for dine børn at benytte internettet, samtidig med at de er beskyttet imod upassende indhold.
MERE OM FORÆLDRESTYRING
Hjælp dine børn med at finde balancen
Hjælp dine børn med at sætte grænser for deres brug af enheder og etablere sunde vaner, der vil komme dem til gavn hele livet.
MERE OM TIDSOPSYN
Giv børnene sikre onlinevaner
Med Norton Family har du en bedre mulighed for at vide, hvad dine børn foretager sig online, så I kan tage en snak om gode og dårlige onlinevaner.
MERE OM ONLINESIKKERHED

*Videoovervågning registrerer, hvilke videoer dine børn ser på YouTube.com. YouTube-videoer, som er indlejret på andre websteder eller blogsider, overvåges og spores ikke.


Norton Family og Norton-forældrestyring kan kun installeres og bruges på barnets Windows-pc samt iOS- og Android-enheder, og det er ikke alle funktioner, der er tilgængelige på alle platforme. Forældre kan overvåge og administrere deres børns aktiviteter fra enheder med Windows, MacOS, iOS og Android. Dette gøres via vores mobilapps eller ved at logge ind på my.Norton.com i en browser og vælge Forældrestyring. Norton Family og Norton-forældrestyring understøtter populære browsere, herunder Chrome, Internet Explorer og Firefox. På iOS og Android kan du bruge den indbyggede Norton-browser til at få det bedste ud af Norton Family eller Norton-forældrestyring.


Mobilappen skal downloades separat. iOS-appen fås i alle lande undtagen disse