Prisbelønt programvare for foreldrestyring

"Norton Family Premier tilbyr et imponerende utvalg av foreldrestyrings- og overvåkningsfunksjoner for foreldrene til dagens svært nettbaserte barn."

– Neil J. Rubenking

av pc logo

Hentet fra www.pcmag.com med tillatelse. © 2016 Ziff Davis, LLC. Med enerett.

Prøv Norton Family Premier KOSTNADSFRITT i 30 dager

Se abonnementsdetaljer under.*

HJELP BARNA DINE MED Å UTFORSKE NETTVERDENEN PÅ EN TRYGG MÅTE

Norton Family Foreldrestyring beskytter barna mot farer på nettet ved å hjelpe deg å forstå hva barna driver med, og oppdage farer før de blir et problem.

Se fullstendige systemkrav for Norton Family
LA BARN UTFORSKE — TRYGT
La barna ha glede av Internett samtidig som du beskytter dem mot upassende innhold og apper med Nortons prisbelønnede foreldrestyringsprogramvare.
MER OM FORELDRESTYRING
HJELP BARNA MED Å FINNE BALANSEN
Hjelp barna med å sette grenser i forbindelse med bruk av enheten og utvikle sunne vaner som de kan dra nytte av hele livet.
MER OM TIDSOVERVÅKING
LÆR DEM TRYGGE SURFEVANER
Norton Family har verktøy som viser deg hva barna dine driver med på nettet, og varsler deg om utrygg atferd så dere kan snakke om det.
MER OM INTERNETT-SIKKERHET
BEKYMRE DEG MINDRE
Etter hvert som barna blir mer uavhengige, kan du føle deg trygg på at de er beskyttet selv når de er ute av syne, med verktøy som viser plasseringen til Android- eller iOS-enheten deres på et kart.1,2
MER OM PLASSERINGS-OVERVÅKNING
Norton Family Premier er nå inkludert i Norton Security Premium.
Hvilket produkt passer best for meg?
Nettovervåking
Med verktøy som blokkerer upassende nettsteder, kan barna utforske nettet fritt, mens du holdes oppdatert om hvilke nettsteder de besøker.
Tidsovervåkning
Hold deg oppdatert om hvor mye tid barna bruker på PC-ene og Android- eller iOS-enhetene. Lær dem bedre vaner ved å planlegge når de kan bruke hver enkelt enhet i løpet av dagen eller uken, og hvor mange timer om dagen de kan bruke på hver enhet.
Søksovervåkning
Viser ordene, begrepene og uttrykkene barna søker etter, slik at du får innsyn i hva de interesserer seg for og kan hjelpe dem med å holde seg unna upassende innhold.
Overvåkning av sosiale nettverk
Se hvor ofte barna logger på Facebook fra PC-ene, og navnene og aldrene de oppgir i brukerprofilene, så du kan snakke med dem om smarte vaner på sosiale medier.
Beskyttelse av personopplysninger
Bidrar til å forhindre at barna gir fra seg sensitive personlige opplysninger når de surfer på nettet, for eksempel telefonnummer, adresse, hvilken skole de går på, og e-postadresser.
E-postvarsler
Finn ut når barna prøver å besøke et blokkert nettsted, slik at du kan starte en samtale om passende innhold.
Tilgangsforespørsel
Åpne kommunikasjonskanalene ved å la barna sende deg meldinger fra Norton Family, f.eks. hvis de er uenige i et blokkert nettsted eller en grense.
Aktivitetslogg
Du kan enkelt se hva barna gjør på de tilkoblede enhetene og hvor mye tid de har brukt på PC-ene, slik at du kan spore trender og nye vaner.
De siste 30 dagene
De siste 30 dagene
Brukervennlig webportal
Hjelper deg å administrere beskyttelse for alle enhetene dine med en brukervennlig nettportal.
Mobilapp for foreldre2
Hold deg oppdatert om barnas nettaktiviteter fra Android-enheten og juster innstillingene mens du er på farten.
Plasseringsovervåkning1,2
Ha full oversikt over hvor barna dine befinner seg med verktøy som viser plasseringen til Android- eller iOS-enhetene deres på et kart, og få en 30-dagers logg som viser hvor de har vært.
Overvåkning av mobilapper2
Se hvilke apper barna laster ned på Android-enhetene, og velg hvilke apper de kan bruke, for eksempel YouTube og Facebook.
Videoovervåkning4
Se en liste over YouTube-videoene som barna dine ser på fra enhetene sine. Du kan til og med vise et klipp fra hver video, så du vet om det er på tide med en alvorsprat.
Umiddelbar lås
Foreldre kan hjelpe barna med å ta en pause ved å låse enheten deres, slik at de kan rette oppmerksomheten sin på andre ting eller sette seg ned til middag med familien. Når enheten er i låsemodus vil dens programmer, nettlesere, spill og Microsoft-produkter være utilgjengelige, til de blir manuelt aktiverte igjen gjennom Family Portal. Individuelle enheter kan låses opp med en PIN-kode. Foreldre og barn kan fremdeles ta kontakt med hverandre mens enheten er i låsemodus.
Månedlige/ukentlige rapporter
Velg at du vil motta detaljerte rapporter om barnas aktiviteter på nettet, direkte i innboksen din.
Førsteklasses beskyttelse mot virus og skadeprogrammer5
Beskytter deg mot virus, spionvare, skadelig programvare og andre Internett-trusler.
100 % garanti om virusfrie enheter6
Inkluderer vår 100 % garanti: Vi hjelper til med å holde enheten virusfri, eller gir deg pengene tilbake.
Identitetsbeskyttelse
Sikrer identiteten din og Internett-transaksjoner.
Støtte for 10 enheter
Beskytter opptil 10 PC-er, Mac-maskiner, Android-enheter og iOS-enheter med ett enkelt abonnement.
Automatisk sikkerhetskopiering
Sikkerhetskopierer automatisk ønskede bilder, økonomiske filer og andre viktige dokumenter på Windows PCen.
25 GB med skylagring
Inkluderer 25 GB med sikker skylagring for PCen med muligheten til å legge til mer etter hvert som behovene dine endrer seg.
Bransjeledende sikkerhet5
Beskytter bedre og raskere enn konkurrentene.
Oppdagelse av globale trusler
Bruker en av bransjens største globale sivile etterretningsnettverk til å finne trusler raskere.

*iOS-appen er tilgjengelig i alle land, unntatt disse landene

1 Plasseringsovervåkning krever foreldreaktivering før bruk. Plasseringsovervåkning er tilgjengelig i alle land, unntatt disse landene.

2 Mobilappen må lastes ned separat.

4 Videoovervåkning overvåker videoer som barna ser på via YouTube.com. Funksjonen vil ikke overvåke eller spore YouTube-videoer som er lagt ut på andre nettsteder eller blogger.

5 Norton Performance: Hvis du ønsker mer detaljert informasjon om Nortons produktytelsestester, ser du følgende:


6 Virus Protection Promise: For å være kvalifisert for Virus Protection Promise må du kjøpe, fornye eller oppgradere Norton-abonnementet ditt direkte fra Symantec, eller abonnere på Nortons tjeneste for automatisk fornying. Hvis en Norton-ekspert ikke klarer å fjerne et virus fra enheten, vil du motta full refusjon for den faktiske prisen du har betalt for den gjeldende abonnementsperioden, eller for den gjeldende perioden for Norton-abonnementspakken. Refusjonen vil være netto av eventuelle rabatter eller refusjoner du har mottatt, minus eventuelle fraktkostnader, ekspedisjonsgebyr og gjeldende avgifter, med unntak av visse delstater og land der fraktkostnader, ekspedisjonsgebyr og avgifter er refunderbare. Refusjonen dekker ikke eventuelle skader som har oppstått som et resultat av virus. Du finner mer informasjon på Norton.com/guarantee.


Detaljert info om Norton-Family-abonnementet ditt:

  Hvis du bor i Nord-Amerika, Latin-Amerika eller Asia

 • Abonnementet starter straks kjøpet er fullført for kjøp på nettet, (ellers starter det når betalingen din er mottatt). Du må laste ned og installere programmet på alle enhetene du vil beskytte med Norton.
 • Du abonnerer på et periodisk abonnement som automatisk fornyes etter første abonnementsperiode.
 • Hvis du har fått et innledende eller tidsbegrenset tilbud, vil dette tilbudet kun gjelde den første perioden av abonnementet (perioden avhenger av kjøpet). Etter dette fornyes abonnementet ditt automatisk hvert år basert på den dagjeldende abonnementsprisen. Prisen kan endres, men vi vil alltid informere deg på forhånd.
 • Abonnementet inkluderer beskyttelsesoppdateringer og nye funksjoner som gjøres tilgjengelig i løpet av abonnementsperioden, forutsatt at du har godtatt Nortons lisensavtale. Abonnementet omfatter beskyttelse av angitt antall enheter i løpet av abonnementsperioden.
 • Funksjoner kan legges til, endres eller fjernes i løpet av abonnementsperioden.

  Hvis du bor i Europa, Midt-Østen eller Afrika

 • Abonnementet starter straks kjøpet er fullført for kjøp på nettet, (ellers starter det når betalingen din er mottatt). Du må laste ned og installere programmet på alle enhetene du vil beskytte med Norton.
 • Abonnementet inkluderer beskyttelsesoppdateringer og nye funksjoner som gjøres tilgjengelig i løpet av abonnementsperioden, under forutsetning av at du har godtatt Nortons lisensavtale. Abonnementet omfatter beskyttelse av angitt antall enheter i løpet av abonnementsperioden. Funksjoner kan legges til, endres eller fjernes i løpet av abonnementsperioden.
 • Ved å abonnere på Norton Security kjøper du et løpende abonnement, som fornyes automatisk hvert år etter den første perioden du kjøpte.
 • Godkjente betalingsmetoder for automatisk fornying av abonnementet er kreditt- eller debetkort. Om du velger en annen betalingsmetode, vil ikke abonnementet fornyes automatisk, og du må fornye det selv.
 • Pris
  • Europa
   Prisen som oppgis i dag er gyldig i den innledende perioden av abonnementet ditt (dvs. 1 eller 2 år, avhengig av valget ditt). Etter dette vil abonnementet ditt automatisk fornyes og bli fakturert med €39.99 hvert år. Prisen kan endres, men vi vil alltid informere deg på forhånd.
  • Midtøsten
   Prisen som er oppgitt i dag, er gyldig i den innledende perioden av abonnementet ditt (dvs. 1 eller 2 år, avhengig av valget ditt). Deretter fornyes abonnementet automatisk, og du belastes årlig med $32,99 for Norton Security Standard, $44,99 for Norton Security Deluxe og $59,99 for Norton Security Premium. Prisen kan endres, men vi vil alltid informere deg på forhånd.
  • Sør-Afrika
   Prisen som er oppgitt i dag, er gyldig i den innledende perioden av abonnementet ditt (dvs. 1 eller 2 år, avhengig av valget ditt). Deretter fornyes abonnementet automatisk, og du belastes årlig med R 500 for Norton Security Standard, R 700 for Norton Security Deluxe og R 1000 for Norton Security Premium. Prisen kan endres, men vi vil alltid informere deg på forhånd.
 • Du kan si opp abonnementet når som helst på manage.norton.com eller ved å kontakte Norton Support. Hvis du sier opp, vil abonnementet fortsatt være aktivt under den gjenværende perioden av det abonnementet du allerede har betalt for.

© 2019 Symantec Corporation. Med enerett. Symantec, Symantec-logoen, Checkmark-logoen, Norton, og Norton fra Symantec er varemerker eller registrerte varemerker som tilhører Symantec Corporation eller dets samarbeidspartnere i USA og andre land. Firefox er et varemerke som tilhører Mozilla Foundation. Google Chrome er et varemerke som tilhører Google. Inc. Mac, iPhone og iPad er varemerker som tilhører Apple Inc. Microsoft- og Windows-logoen er varemerker som tilhører Microsoft Corporation i USA og/eller andre land. Android-roboten er reprodusert eller modifisert fra arbeid opprettet og delt av Google og brukes i henhold til vilkårene som beskrives i Creative Commons 3.0 Attribution License. Andre varemerker tilhører sine respektive eiere.