Prisbelönt programvara för föräldrakontroll

”Norton Family Premier erbjuder ett imponerande urval kontroll- och övervakningsfunktioner för föräldrar till dagens hyperuppkopplade barn.”

– Neil J. Rubenking

av pc logo

Återgivet med tillstånd av www.pcmag.com. © 2016 Ziff Davis, LLC. Med ensamrätt.

Prova Norton Family Premier KOSTNADSFRITT i 30 dagar

Se prenumerationsinformationen nedan.*

LÅT BARNEN UTFORSKA SIN UPPKOPPLADE VÄRLD PÅ ETT SÄKERT SÄTT

Med programmet Norton Family Föräldrakontroll kan du som förälder skydda dina barn från farliga personer genom att få en inblick i vad de gör på internet och identifiera eventuella faror innan de utgör ett problem.

Visa de fullständiga systemkraven för Norton Family
LÅT BARNEN UTFORSKA – SÄKERT
Låt dina barn utforska internet men skydda dem från olämpligt innehåll och olämpliga appar med Nortons prisbelönta programvara för föräldrakontroll.
MER OM FÖRÄLDRAKONTROLL
HJÄLP BARNEN ATT HITTA BALANSEN
Hjälp barnen att sätta gränser för hur mycket de använder sina enheter, samt att utveckla bra vanor som de har nytta av resten av livet.
MER OM TIDSUPPSIKT
LÄR DEM SÄKRA ONLINEVANOR
Med verktygen i Norton Family får du inblick i barnens onlineaktiviteter och möjlighet att flagga osäkra beteenden så att ni kan prata om dem.
MER OM INTERNETSÄKERHET
KÄNN DIG TRYGG
Allt eftersom dina barn blir mer självständiga kan du vara säker på att de är skyddade, även när de inte är i närheten, genom att spåra deras Android- eller iOS-enhet på en karta.1,2
MER OM PLATSUPPSIKT
Norton Family Premier medföljer nu Norton Security Premium.
Vilken produkt passar mig bäst?
Webbuppsikt
Låt barnen fritt utforska webben med hjälp av verktyg som blockerar olämpliga webbplatser och samtidigt informerar dig om vilka webbplatser de besöker.
Tidsuppsikt
Håll reda på hur mycket tid dina barn tillbringar på sina datorer eller Android- och iOS-enheter. Uppmuntra bra vanor genom att schemalägga vissa tider under dagen eller veckan då barnen får använda sina enheter och sätta tidsgränser.
Sökuppsikt
Visa de ord, termer och fraser som barnen söker efter för att få bättre inblick i deras intressen och skydda dem från platser med olämpligt innehåll.
Uppsikt över sociala nätverk
Få reda på hur ofta dina barn loggar in på Facebook från sina datorer samt vilka namn de använder på sina profiler, så kan du prata med dem om bra vanor på sociala medier.
Skydd av personlig information
Hjälp barnen att inte lämna ut känslig information på webben, såsom telefonnummer, adress, vilken skola de går i eller e-postadressen.
E-postlarm
Få reda på när barnen försöker besöka en blockerad webbplats så att du kan prata med dem om vilket innehåll som är lämpligt.
Åtkomstbegäran
Främja en öppen diskussion där barnen kan skicka ett meddelande till dig via Norton Family om de inte håller med om en regel eller blockeringen av en webbplats.
Aktivitetshistorik
Få inblick i vad barnen gör på sina anslutna enheter och hur mycket tid de har tillbringat på sina datorer för att enkelt upptäcka trender och nya vanor.
Senaste 30 dagarna
Senaste 30 dagarna
Lättanvänd webbportal
Hjälper dig att hantera skydd för alla dina enheter via en lättanvänd webbportal.
Mobilapp för föräldrar2
Håll koll på barnens aktiviteter på internet på din mobila enhet och justera inställningarna även när du är på språng.
Platsuppsikt1,2
Använd verktyg som anger platsen för barnens Android- och iOS-enheter för att veta var de är. Du får även en historik på var de varit de senaste 30 dagarna.
Uppsikt över mobilappar2
Visa vilka appar som barnen har laddat ner på sina Android-enheter och välj vilka appar de får använda, som YouTube och Facebook.
Videouppsikt4
Se vilka YouTube-videor som barnen tittar på, och visa en snutt av varje video så att du vet om du behöver prata med dem.
Omedelbar låsning
Föräldrar kan hjälpa sina barn att ta en paus genom att låsa enheten så de kan fokusera på annat eller äta middag tillsammans med familjen. När enheten är låst, är alla program, webbläsare, spel, Microsoft-produkter med mera oåtkomliga tills funktionen inaktiveras manuellt via familjeportalen. Individuella enheter kan låsas upp med en PIN-kod. Föräldrar och barn kan fortfarande kontakta varandra medan enheten är i låst läge.
Månadsrapport/veckorapport
Du kan välja att få detaljerade rapporter över vad dina barn gör på internet direkt i inkorgen.
Bästa skyddet mot virus och malware5
Skyddar mot virus, spionprogram, malware och andra internethot.
Garanterat 100 % virusfritt6
100 % återbetalningsförsäkran ingår: Vi håller dig virusfri – annars får du pengarna tillbaka.
Identitetsskydd
Skyddar din identitet och dina internettransaktioner.
Stöd för 10 enheter
Skyddar upp till 10 PC-datorer, Mac-datorer samt Android- och iOS-enheter med en enda prenumeration.
Automatisk säkerhetskopiering
Säkerhetskopierar automatiskt foton, filer med ekonomisk information och andra viktiga dokument som du väljer på din Windows-dator.
25 GB molnbaserad lagring
25 GB säker molnbaserad lagring ingår för din dator, med möjlighet att lägga till mer om behovet ändras.
Branschledande säkerhet5
Skyddar bättre och snabbare än konkurrenterna.
Upptäckt av globala hot
Använder de största civila informationsnätverken för att upptäcka hot snabbare.

* iOS-appen är tillgänglig i alla länder utom dessa

1 Platsuppsikt måste aktiveras av en förälder före användning. Platsuppsikt är tillgänglig i alla länder utom dessa.

2 Mobilappen måste laddas ner separat.

4 Videouppsikt övervakar vilka videor dina barn ser på YouTube.com. Dock övervakas och spåras inte YouTube-videor som är inbäddade på andra webbplatser eller i bloggar.

5 Norton Performance: Läs följande för mer detaljerad information om prestandatester av Norton-produkter:


6 Virus Protection Promise: Du blir berättigad till Virus Protection Promise när du köper, förnyar eller uppgraderar din Norton-prenumeration direkt från Symantec, eller prenumererar på Nortons automatiska förnyelsetjänst. Om en Norton-representant inte lyckas ta bort ett virus från din enhet kan du få en fullständig återbetalning av det belopp du har erlagt för den aktuella perioden av din Norton-prenumeration, eller för perioden för ditt nuvarande Norton-prenumerationspaket. Detta är en nettoåterbetalning. Eventuella erhållna rabatter och återbetalningar, kostnader för leverans och hantering samt tillämpliga skatter dras av, utom i vissa delstater och länder där kostnader för leverans och hantering samt skatter återbetalas. Återbetalning görs inte för skador som uppstår till följd av virus. Mer information finns på Norton.com/guarantee.


Information om din Norton Family-prenumeration:

  Om du bor i Nordamerika, Latinamerika eller Asien/Stillahavsområdet

 • Din prenumeration startar från och med betalningsdatumet för dina onlinebetalningar (eller när din betalning mottagits). Nedladdning och installation måste utföras på varje enhet som ska skyddas av Norton.
 • Du har registrerat dig för en periodisk prenumeration som förnyas automatiskt efter den första perioden.
 • Om ett introduktionspris eller tidsbegränsat pris erbjuds så gäller detta endast under den första perioden av din prenumeration (periodens längd beror på vilken produkt du köper). Därefter förnyas din prenumeration varje år enligt det då aktuella priset för prenumerationsförnyelse. Priset kan komma att ändras, men i så fall blir du informerad i förväg.
 • Prenumerationen omfattar skyddsuppdateringar och nya produktfunktioner som blir tillgängliga under prenumerationsperioden, förutsatt att Norton-licensavtalet har godkänts. Den täcker angivet antal enheter under prenumerationsperioden.
 • Funktioner kan komma att läggas till, ändras eller tas bort under prenumerationsperioden.

  Om du bor i Europa, Mellanöstern eller Afrika

 • Din prenumeration startar från och med betalningsdatumet för dina onlinebetalningar (eller när din betalning mottagits). Nedladdning och installation måste utföras på varje enhet som ska skyddas av Norton.
 • Prenumerationen omfattar skyddsuppdateringar och nya produktfunktioner förutsatt att Norton-licensavtalet har godkänts. Den täcker angivet antal enheter under prenumerationsperioden. Funktioner kan komma att läggas till, ändras eller tas bort under prenumerationsperioden.
 • När du prenumererar, köper du en periodisk prenumeration som förnyas automatiskt varje år efter den inledande perioden du köper.
 • Godkända betalningsmetoder för automatisk förnyelse av prenumerationen är kreditkort och bankkort. Om du väljer en annan betalningsmetod blir inte din prenumeration automatiskt förnyad utan du måste göra det manuellt.
 • Pris
  • Europa
   Det pris som anges i dag gäller för den inledande perioden av din prenumeration (1 eller 2 år, beroende på vad du väljer). Därefter förnyas prenumerationen automatiskt varje år och du faktureras med 39,99 € årligen. Priset kan komma att ändras, men i så fall blir du informerad i förväg.
  • Mellanöstern
   Det pris som anges i dag gäller för den inledande perioden av din prenumeration (1 eller 2 år, beroende på vad du väljer). Sedan förnyas prenumerationen automatiskt och faktureras varje år med 32,99 kr for Norton Security Starter, 44,99 kr for Norton Security Deluxe and 59,99 kr for Norton Security Premium. Priset kan komma att ändras, men i så fall blir du informerad i förväg.
  • Sydafrika
   Det pris som anges i dag gäller för den inledande perioden av din prenumeration (1 eller 2 år, beroende på vad du väljer). Sedan förnyas prenumerationen automatiskt och faktureras varje år med R 500 for Norton Security Starter, R 700 for Norton Security Deluxe and R 1000 for Norton Security Premium. Priset kan komma att ändras, men i så fall blir du informerad i förväg.
 • Du kan avbryta prenumerationen när som helst genom att logga in på manage.norton.com eller kontakta Norton-supporten. Om du avbryter prenumerationen, förblir den aktiv under den återstående prenumerationsperioden som du redan har betalat för.

© 2019 Symantec Corporation. Med ensamrätt. Symantec, Symantecs logotyp, Checkmark-logotypen, Norton och Norton by Symantec är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör Symantec Corporation eller dess dotterbolag i USA och andra länder. Firefox är ett varumärke som tillhör Mozilla Foundation. Google Chrome är ett varumärke som tillhör Google Inc. Mac, iPhone och iPad är varumärken som tillhör Apple Inc. Microsoft och Windows-logotypen är varumärken som tillhör Microsoft Corporation i USA och/eller andra länder. Android-roboten reproduceras eller modifieras från arbete som har skapats och delats av Google och används enligt villkoren i Creative Commons 3.0 Attribution License. Övriga namn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.