Skärmen är för demonstrationssyfte och kan ändras
Hantera barnets distansstudiemiljö.
Norton Family ger föräldrar den information de behöver för att hjälpa till att hålla barnet tryggare och fokuserat när barnet är online.
MER OM SKOLTID
Skärmen är för demonstrationssyfte och kan ändras
Låt barnen utforska nätet på ett säkrare sätt
Skydda barnen från olämpligt innehåll när de surfar på internet.
MER OM FÖRÄLDRAUPPSIKT
Skärmen är för demonstrationssyfte och kan ändras
Hjälp barnen att hitta balansen
Hjälp barnen att sätta gränser för hur mycket de använder sina enheter, samt att utveckla nyttiga vanor som de har nytta av resten av livet.
MER OM TIDSUPPSIKT
Skärmen är för demonstrationssyfte och kan ändras
Lär dem säkra onlinevanor
Med verktygen i Norton Family får du inblick i barnens onlineaktiviteter och möjlighet att flagga osäkra beteenden så att ni kan prata om dem.
MER OM INTERNETSÄKERHET

† Videouppsikt övervakar vilka videor ditt barn ser på YouTube.com. Dock övervakas och spåras inte YouTube-videor som är inbäddade på andra webbplatser eller i bloggar.


‡ Norton Family och Norton Föräldrakontroll kan bara installeras och användas på ett barns Windows-dator, iOS- och Android-enheter, men alla funktioner är inte tillgängliga på alla plattformar. Föräldrar kan ha uppsikt över och hantera barnets aktiviteter från vilken enhet som helst – Windows-dator, Mac, iOS och Android – via våra mobilappar eller genom att logga in på sina konton på my.Norton.com och välja Föräldrakontroll via valfri webbläsare. Norton Family och Norton Föräldrakontrollsfunktioner stöder populära webbläsare, inklusive Chrome, Internet Explorer och Firefox. På iOS och Android kan du använda den inbyggda Norton-webbläsaren för att få samtliga fördelar med Norton Family eller Norton Föräldrakontroll.


†† Mobilappen måste laddas ner separat. iOS-appen är tillgänglig i alla länder utom dessa