Díjnyertes szülői tartalomszűrő szoftver

„A Norton Family Premier a szülői tartalomszűrő és megfigyelő szolgáltatások széles választékát biztosítja napjaink interneten felnövő generációjának szülei részére.”

– Neil J. Rubenking

av pc logo

Újranyomtatva engedéllyel a www.pcmag.com webhelyről. © 2016 Ziff Davis, LLC. Minden jog fenntartva.

Próbálja ki a Norton Family Premier alkalmazást 30 napig INGYENESEN

Az előfizetés részletei az alábbiakban található.**

SEGÍTSEN GYERMEKEINEK, HOGY BIZTONSÁGBAN LEGYENEK ONLINE

A Norton Family szülői tartalomszűrés megvédi gyermekeit az online zaklatók ellen oly módon, hogy Önnek betekintést nyújt gyermekei internetes tevékenységébe, így felismerheti a lehetséges veszélyeket, mielőtt azok problémákat okoznának.

A Norton Family részletes rendszerkövetelményeinek megtekintése
HAGYJA, HOGY GYERMEKEI FELFEDEZZENEK – BIZTONSÁGOSAN
Tegye lehetővé, hogy gyermeke élvezettel használja az internetet, miközben védve van a nem megfelelő tartalmaktól és alkalmazásoktól a Norton díjnyertes szülői felügyeleti szoftverének köszönhetően.
A SZÜLŐI TARTALOMSZŰRÉS
SEGÍTSEN GYERMEKEINEK, HOGY MEGTALÁLJÁK AZ EGYENSÚLYT
Segítsen gyermekeinek, hogy korlátokat állíthassanak fel saját eszközhasználatukra vonatkozóan, és egészséges szokásokat alakíthassanak ki, amelyek egész életük során elkísérik őket.
Az IDŐ FELÜGYELETE
NEVELJEN BIZTONSÁGOS ONLINE VISELKEDÉSRE
A Norton Family olyan eszközökkel rendelkezik, amelyek megmutatják, hogy gyermekei mivel foglalkoznak online, és értesítik Önt a nem biztonságos viselkedésről, hogy gyermekével megbeszélhesse azt.
AZ ONLINE BIZTONSÁG
TALÁLJA MEG NYUGALMÁT
Ahogy a gyermekek egyre függetlenebbekké válnak, Ön biztos lehet benne, hogy védve vannak Android- vagy iOS- eszközeik helyét követő eszközeink révén még akkor is, ha nincsenek szem előtt.2,3
A TARTÓZKODÁSI HELY FELÜGYELETE
A Norton Family Premier most már a Norton Security Premium része.
Melyik termék a megfelelő számomra?
Termékjellemzők Norton Family Premier Norton Security Premium
+ Internetfelügyelet
+ Időfelügyelet1
+ Keresésfelügyelet1
+ Közösségiportál-felügyelet1
+ Személyes adatok védelme1
+ E-mail-riasztások
+ Hozzáférési kérelem
+ Tartózkodási hely felügyelete2,3
+ Szülői mobilalkalmazás3
+ Mobilalkalmazás-felügyelet3
+ Szöveges üzenetek felügyelete3,4
+ Videófelügyelet5
+ Azonnali zárolás
+ Tevékenységelőzmények
+ Havi/heti jelentések
+ Egyszerűen használható webportál
+ A legjobb védelem a vírusok és kártevő programok ellen6
+ Garantáltan 100%-os vírusmentesség7
+ Személyazonosság-védelem
+ 10 eszköz támogatása
+ Automatikus biztonsági mentés
+ 25 GB felhőalapú tárhely
+ Piacvezető biztonság6
+ Globális fenyegetésészlelés

1 A funkciók csak számítógépen érhetők el, hacsak nincs megadva, hogy Android- vagy iOS-eszközökön is működnek.

2 A Tartózkodási hely felügyelete szolgáltatás használatához szülői aktiválás szükséges. Az Android funkció csak az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Új-Zélandon és Japánban érhető el. Az iOS funkciói csak az Amerikai Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Japánban, Ausztráliában, Új-Zélandon, Dél-Afrikában és Hongkongban érhetők el.

3 A mobilalkalmazást külön kell letölteni. A legtöbb funkció csak Android-eszközön használható, hacsak nincs megadva, hogy iPod touch, iPad vagy iPhone eszközön is működik.

4 A Szöveges üzenetek felügyelete szolgáltatás használatához szülői aktiválás szükséges. A funkció csak az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában és az Egyesült Királyságban érhető el.

5 A Norton Family Premier megfigyeli, hogy gyermekei milyen videókat néznek a YouTube.com webhelyen. Nem figyeli meg azonban azokat a YouTube-videókat, amelyek más weboldalakba vagy blogokba vannak beágyazva. A funkció csak Windows-alapú számítógépen és iOS operációs rendszerben érhető el. Az iOS funkciói csak az Amerikai Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Japánban, Ausztráliában, Új-Zélandon, Dél-Afrikában és Hongkongban érhetők el.


6 Norton Performance: A Norton teljesítménytesztjeiről a következő weboldalakon talál további információt:


7 Vírusvédelmi Ígéret: A Vírusvédelmi Ígéretre való jogosultsághoz vásárolnia kell, meg kell újítania vagy frissítenie kell egy Norton-előfizetést közvetlenül a Symantecnél, vagy elő kell fizetnie a Norton automatikus megújítási szolgáltatásra. Ha a Norton szakértője nem tud eltávolítani egy vírust az eszközről, akkor teljes mértékben visszatérítjük a meglévő Norton-előfizetés vagy Norton-előfizetéscsomag időszakára fizetett árat. A visszatérítés összege nem tartalmazza a kedvezményeket és visszatérítéseket, valamint a szállítási és kezelési költségeket, emellett pedig a vonatkozó járulékokat is levonjuk azon az államok és országok kivételével, ahol visszatéríthető a szállítás és a kezelés költsége, valamint a járulékok. A visszatérítés nem vonatkozik az esetleges vírusok okozta károkra. A részletekért lásd a Norton.com/guarantee weboldalt.


Információk a Norton Family-előfizetéssel kapcsolatban:

  Ha Észak-Amerikában, Latin-Amerikában vagy Ázsia csendes-óceáni térségében él

 • Az előfizetés a vásárlás online fizetéssel való véglegesítésével (azaz amikor hozzánk befolyik a kifizetett összeg) kezdődik. A védelemhez le kell töltenie a Norton-terméket minden egyes eszközére.
 • Ön egy ismétlődő előfizetést vesz igénybe, amely az első előfizetési időszakot követően automatikusan megújul.
 • Amennyiben bevezető vagy korlátozott idejű ajánlatot kínálunk, az csak az előfizetés első időszakára érvényes (az időszak hossza a vásárlástól függ). Ezt követően az előfizetés minden évben az akkor aktuális előfizetés-megújítási áron újul meg. Ez az ár változhat, de erről minden esetben értesítést kap.
 • Az előfizetés tartalmazza az előfizetési időszak alatt elérhető védelmi frissítéseket és új funkciókat is, amelyek a Norton licencszerződés elfogadásával vehetők igénybe. Meghatározott számú eszközön érhető el a védelem az előfizetési időszak során.
 • Az előfizetési időszak során új funkciók jelenhetnek meg, illetve a meglévők módosulhatnak vagy megszűnhetnek.

  Ha Európában, a Közel-Keleten vagy Afrikában él

 • Az előfizetés a vásárlás online fizetéssel való véglegesítésével (azaz amikor hozzánk befolyik a kifizetett összeg) kezdődik. A védelemhez le kell töltenie a Norton-terméket minden egyes eszközére.
 • Az előfizetés tartalmazza az elérhető védelmi frissítéseket és az új funkciókat is, amelyek a Norton licencszerződés elfogadásával vehetők igénybe. Meghatározott számú eszközön érhető el a védelem az előfizetési időszak során. Egyes funkciók az előfizetési időszak során kiegészülhetnek, módosulhatnak vagy megszűnhetnek.
 • Az előfizetéssel egy ismétlődő előfizetést vásárol, amelyet automatikusan megújítunk a megvásárolt kezdeti időszak után.
 • A Norton-előfizetés automatikus meghosszabbításához hitelkártya vagy bankkártya használható fizetési módként. Ha eltérő fizetési módot választasz, előfizetésedet nem hosszabbítjuk meg automatikusan, így ezt manuálisan kell elvégezned.
 • A ma megadott ár az előfizetés kezdeti időszakára vonatkozik (a választástól függően 1 év vagy 2 év). Az előfizetést ezután minden évben automatikusan meghosszabbítjuk, és 39,99 € értékben kiszámlázzuk. Ez az ár változhat, de erről minden esetben értesítést kap.
 • Az előfizetést bármikor lemondhatod a manage.norton.com webhelyen vagy a Norton Támogatás segítségével. Ha lemondja az előfizetést, a Norton-előfizetés továbbra is aktív marad az előfizetés fennmaradó idejére, amelyet már kifizetett.

© 2016 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A Symantec név, a Symantec embléma, a Checkmark embléma, a Norton és a Norton by Symantec a Symantec Corporation vagy leányvállalatai védjegye vagy bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és más országokban. A Firefox a Mozilla Foundation védjegye. A Google Chrome a Google, Inc. védjegye. A Mac, az iPhone és az iPad az Apple Inc. védjegye. A Microsoft és a Windows a Microsoft Corporation védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az Android robotot a Google által készített és megosztott munka alapján alkották, illetve módosították, és használata a Creative Commons 3.0 Attribution License alapján történik. Az egyéb elnevezések tulajdonosaik védjegyei.