Palkittu lapsilukitusohjelma

”Norton Family Premier tarjoaa vaikuttavan valikoiman lapsilukitus- ja valvontaominaisuuksia nykypäivän huippuverkottuneiden lasten vanhemmille.”

- Neil J. Rubenking

av pc logo

Lainaus saatu luvalla sivustosta www.pcmag.com. © 2016 Ziff Davis, LLC. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kokeile Norton Family Premier -tuotetta maksutta 30 päivän ajan

Katso tilaustiedot alta.*

AUTA LAPSIA LIIKKUMAAN VERKOTTUNEESSA MAAILMASSA TURVALLISESTI

Norton Familyn lapsilukitusohjelma auttaa sinua suojaamaan lapsiasi verkossa vaanivilta vaaroilta näyttämällä sinulle, mitä lapsesi tekevät verkossa, jotta voit havaita mahdolliset vaarat ajoissa.

Katso Norton Familyn täydet järjestelmävaatimukset
ANNA LASTEN TUTKIA VERKKOA – TURVALLISESTI
Anna lapsillesi mahdollisuus viihtyä internetissä ja suojaa heitä samalla sopimattomalta sisällöltä ja sovelluksilta Nortonin palkitulla lapsilukitusohjelmalla.
LISÄTIETOJA LAPSILUKITUKSESTA
OPETA LAPSILLE KOHTUUTTA
Auta lapsiasi asettamaan rajat laitteiden käytölle ja omaksumaan terveet käyttötavat, joista on heille hyötyä aikuisenakin.
LISÄTIETOJA AJANKÄYTÖN VALVONNASTA
OPETA TURVALLISET VERKONKÄYTTÖTAVAT
Norton Family -ohjelman työkalujen avulla näet, mitä lapsesi tekevät verkossa, ja tunnistat vaaralliset toimet, jotta voit ottaa asian puheeksi.
LISÄTIETOJA INTERNET-TURVALLISUUDESTA
SAAVUTA MIELENRAUHA
Android- ja iOS-laitteiden sijaintia valvovien työkalujen ansiosta voit luottaa siihen, että itsenäistyvät lapsesi ovat suojassa silloinkin, kun he ovat poissa kotoa.2,3
LISÄTIETOJA SIJAINNIN VALVONNASTA
Norton Family Premier kuuluu nyt Norton Security Premium -ohjelmistoon.
Mikä on minulle sopivin tuote?
Tuoteominaisuudet Norton Family Premier Norton Security Premium
+ Verkon valvonta
+ Ajankäytön valvonta1
+ Hakujen valvonta1
+ Sosiaalisen median valvonta1
+ Henkilökohtaisten tietojen suojaus1
+ Sähköpostihälytykset
+ Käyttöoikeuspyyntö
+ Sijainnin valvonta2,3
+ Vanhempien mobiilisovellus3
+ Mobiilisovellusten valvonta3
+ Tekstiviestien valvonta3,4
+ Videovalvonta5
+ Pikalukitus
+ Toimintahistoria
+ Kuukausi-/viikkoraportit
+ Helppokäyttöinen verkkoportaali
+ Paras suojaus viruksilta ja haittaohjelmilta6
+ Täydellinen tyytyväisyyslupaus7
+ Identiteetin suojaus
+ Tuki 10 laitteelle
+ Automaattinen varmuuskopiointi
+ 25 Gt pilvitallennustilaa
+ Alan johtava tietoturva6
+ Maailmanlaajuinen uhkien tunnistus

1 Ominaisuudet ovat käytettävissä vain PC-tietokoneissa, jollei niitä erikseen mainita Android- tai iOS-laitteiden kohdalla.

2 Android-ominaisuus on käytettävissä vain Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Japanissa.

3 Mobiilisovellus on ladattava erikseen. Useimmat ominaisuudet ovat käytettävissä vain Android-laitteissa, jollei niitä erikseen mainita iPod touch-, iPad- tai iPhone-laitteiden kohdalla.

4 Tekstiviestien valvonnan käyttö edellyttää vanhemman tekemää aktivointia. Toiminto on saatavana vain Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Isossa-Britanniassa.

5 Se ei valvo tai seuraa YouTube-videoita, jotka on sulautettu muihin sivustoihin tai blogeihin. Ominaisuus on käytettävissä vain PC- ja iOS-tietokoneissa.


6 Norton-suorituskyky: Tarkempia tietoja Norton-tuotteen suorituskykytestien tuloksista on seuraavissa englanninkielisissä raporteissa:


7 Virus Protection Promise: Olet oikeutettu Virus Protection Promise -lupaukseen, jos ostat, uudistat tai päivität Norton-tilauksesi suoraan Symantecilta tai tilaat Norton Automatic Renewal -palvelun. Jos käy niin, että Nortonin asiantuntija ei pysty poistamaan virusta laitteestasi, voit saada täyden hyvityksen kuluvan Norton-tilauskauden tai Norton-tilauspaketin kauden todellisesta maksetusta hinnasta. Hyvityssummaa määritettäessä otetaan huomioon asiakkaan saamat alennukset ja hyvitykset ja ostohinnasta vähennetään mahdolliset toimitus- ja käsittelykulut sekä asianmukaiset verot, paitsi tietyissä valtioissa ja osavaltioissa, joissa toimitus- ja käsittelykulut sekä verot kuuluvat ostohinnan hyvityksen piiriin. Hyvitys ei koske viruksista aiheutuneita mahdollisia vahinkoja. Lisätietoja on osoitteessa Norton.com/guarantee.


Tietoja Norton Family -tilauksestasi:

  Jos asut Pohjois-Amerikassa, Latinalaisessa Amerikassa tai Tyynenmeren Aasiassa

 • Tilaus alkaa, kun ostotapahtuma on suoritettu, jos kyseessä on verkkomaksu (tai muutoin silloin, kun maksu vastaanotetaan). Lataa ja asenna tuote joka laitteelle, jotta Norton-suojauksesi olisi kattava.
 • Ostat toistuvan tilauksen, joka uusitaan automaattisesti ensimmäisen tilauskauden jälkeen.
 • Jos sinulle tehdään tutustumistarjous tai rajoitetun ajan tarjous, tarjous on voimassa vain ensimmäisen tilauskauden ajan (kauden pituus määräytyy ostetun tuotteen mukaan). Sen jälkeen tilaus uusitaan joka vuosi tuolloin voimassa olevaan uusintatilaushintaan. Hinta voi vaihdella, mutta ilmoitamme muutoksista aina etukäteen.
 • Tilaus sisältää tilauskauden aikana julkaistavat suojauspäivitykset ja uudet tuoteominaisuudet ja edellyttää Norton-käyttöoikeussopimuksen hyväksymistä. Tilaus oikeuttaa käyttämään tuotetta määrätyissä laitteissa tilauskauden aikana.
 • Tilauskauden aikana tuotteen ominaisuuksia voidaan lisätä, muokata tai poistaa.

  Jos asut Euroopassa, Lähi-idässä tai Afrikassa

 • Tilaus alkaa, kun ostotapahtuma on suoritettu, jos kyseessä on verkkomaksu (tai muutoin silloin, kun maksu vastaanotetaan). Lataa ja asenna tuote joka laitteelle, jotta Norton-suojauksesi olisi kattava.
 • Tilaus sisältää julkaistavat suojauspäivitykset ja uudet tuoteominaisuudet ja edellyttää Norton-käyttöoikeussopimuksen hyväksymistä. Tilaus oikeuttaa käyttämään tuotetta määrätyissä laitteissa tilauskauden aikana. Tilauskauden aikana ominaisuuksia voidaan lisätä, muokata tai poistaa.
 • Kun tilaat tuotteen, hankit toistuvan tilauksen, joka ostamasi alkujakson jälkeen uusitaan automaattisesti vuosittain.
 • Tilauksen Automatic Renewal -palvelun hyväksyttyjä maksutapoja ovat luottokortti tai pankkikortti. Jos valitset eri maksutavan, tilaustasi ei uudisteta automaattisesti vaan joudut uusimaan sen manuaalisesti.
 • Tänään ilmoitettu hinta on voimassa ensimmäisen tilausjakson ajan (eli valintasi mukaan yhden tai kahden vuoden ajan). Tilauksesi uusitaan ja laskutetaan sen jälkeen vuosittain automaattisesti hintaan 39,99 €. Hinta voi vaihdella, mutta ilmoitamme muutoksista aina etukäteen.
 • Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa sivustossa manage.norton.com tai ottamalla yhteyttä Norton-tukeen. Jos peruutat tilauksen, tilauksesi on edelleen voimassa maksamasi tilauskauden loppuun asti.

© 2016 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Symantec, Symantec-logo, Checkmark-logo, Norton ja Norton by Symantec ovat Symantec Corporation -yhtiön tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Firefox on Mozilla Foundation -yhtiön tavaramerkki. Google Chrome on Googlen tavaramerkki. Mac, iPhone ja iPad ovat Applen tavaramerkkejä. Microsoft ja Windows-logo ovat Microsoft Corporation -yhtiön tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. Android Robot on toisinnettu tai muokattu Googlen luomasta ja jakamasta teoksesta ja sitä käytetään Creative Commons 3.0 Attribution License -sopimuksen ehtojen mukaan. Muut tuotemerkit voivat olla omistajiensa tavaramerkkejä.