Βραβευμένο λογισμικό γονικού ελέγχου

«Το Norton Family Premier προσφέρει μεγάλο εύρος λειτουργιών γονικού ελέγχου και παρακολούθησης στους γονείς των σημερινών παιδιών που περνούν πολλή ώρα στο Internet.»

- Neil J. Rubenking

av pc logo

Ανατυπωμένο κατόπιν έγκρισης από τη διεύθυνση www.pcmag.com. © 2016 Ziff Davis, LLC. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Δοκιμάστε το Norton Family Premier ΔΩΡΕΑΝ για 30 ημέρες

Δείτε τα στοιχεία συνδρομής παρακάτω.*

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΟ INTERNET ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το λογισμικό γονικού ελέγχου Norton Family βοηθά στην προστασία των παιδιών σας από τους εγκληματίες στο Internet, εμφανίζοντάς σας τις δραστηριότητες των παιδιών σας στο Internet και εντοπίζοντας πιθανούς κινδύνους πριν μετατραπούν σε προβλήματα.

Δείτε τις πλήρεις Απαιτήσεις συστήματος του Norton Family
ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΟΥΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Βοηθήστε τα παιδιά σας να απολαμβάνουν τον κόσμο του Internet, προστατεύοντάς τα ταυτόχρονα από ακατάλληλο περιεχόμενο και εφαρμογές με το βραβευμένο λογισμικό γονικού ελέγχου του Norton.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΟΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΟΥΝ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ
Βοηθήστε τα παιδιά σας να θέσουν όρια για τη χρήση της συσκευής τους και καθιερώστε υγιείς συνήθειες που θα τα ωφελήσουν σε όλη τους τη ζωή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΧΡΟΝΟΥ
ΔΙΔΑΞΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ INTERNET
Το Norton Family διαθέτει εργαλεία που σας επιτρέπουν να προβάλλετε τις δραστηριότητες των παιδιών σας στο Internet και να επισημαίνετε μη ασφαλή συμπεριφορά, ούτως ώστε να μπορείτε να συζητήσετε μαζί τους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ INTERNET
ΜΕΙΝΕΤΕ ΗΣΥΧΟΙ
Καθώς τα παιδιά σήμερα γίνονται ολοένα και πιο ανεξάρτητα, μπορείτε να μένετε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι προστατεύονται ακόμα και όταν δεν είστε παρόντες, με εργαλεία που χαρτογραφούν τη θέση της συσκευής Android ή iOS που χρησιμοποιούν.2,3
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΘΕΣΗΣ
Το Norton Family Premier πλέον περιλαμβάνεται στο Norton Security Premium.
Ποιο είναι το κατάλληλο προϊόν για εμένα;
Λειτουργίες προϊόντος Norton Family Premier Norton Security Premium
+ Επίβλεψη στο Web
+ Επίβλεψη χρόνου 1
+ Επίβλεψη αναζητήσεων1
+ Επίβλεψη κοινωνικών δικτύων1
+ Προστασία προσωπικών πληροφοριών1
+ Ειδοποιήσεις ηλεκτρονικής αλληλογραφίας
+ Αίτημα πρόσβασης
+ Επίβλεψη θέσης2,3
+ Εφαρμογή γονέα για κινητές συσκευές3
+ Επίβλεψη εφαρμογών κινητών συσκευών3
+ Επίβλεψη μηνυμάτων κειμένου3,4
+ Επίβλεψη βίντεο5
+ Άμεσο κλείδωμα
+ Ιστορικό δραστηριοτήτων
+ Μηνιαίες/εβδομαδιαίες αναφορές
+ Εύχρηστη πύλη Web
+ Κορυφαία προστασία από ιούς και malware6
+ 100% εγγύηση απαλλαγής από ιούς7
+ Προστασία ταυτότητας
+ Υποστήριξη για 10 συσκευές
+ Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
+ 25 GB χώρου αποθήκευσης στο cloud
+ Κορυφαία ασφάλεια6
+ Παγκόσμιος εντοπισμός απειλών

1 Οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο για υπολογιστές, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά για Android ή iOS.

2 Η λειτουργία Επίβλεψη θέσης απαιτεί ενεργοποίηση από το γονέα πριν από τη χρήση. Η λειτουργία για Android είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ιαπωνία. Οι λειτουργίες για iOS είναι διαθέσιμες μόνο στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιαπωνία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Νότιο Αφρική και το Χονγκ Κονγκ.

3 Η λήψη της εφαρμογής για κινητές συσκευές πρέπει να εκτελεστεί ξεχωριστά. Οι περισσότερες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο σε συσκευές Android, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά για iPod touch, iPad ή iPhone.

4 Η λειτουργία Επίβλεψη μηνυμάτων κειμένου απαιτεί ενεργοποίηση από το γονέα πριν από τη χρήση. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο.

5 Το Norton Family Premier παρακολουθεί τα βίντεο που βλέπουν τα παιδιά σας στη διεύθυνση YouTube.com. Δεν παρακολουθεί ούτε καταγράφει τα βίντεο YouTube που είναι ενσωματωμένα σε άλλες τοποθεσίες Web ή σε ιστολόγια. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο για συσκευές PC και iOS. Οι λειτουργίες για iOS είναι διαθέσιμες μόνο στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιαπωνία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Νότιο Αφρική και το Χονγκ Κονγκ.


6 Norton Performance: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δοκιμές απόδοσης προϊόντων Norton, ανατρέξτε στις ακόλουθες ενότητες:


7 Virus Protection Promise: Για να αποκτήσετε το δικαίωμα λήψης του Virus Protection Promise, απαιτείται αγορά, ανανέωση ή αναβάθμιση της συνδρομής Norton απευθείας μέσω της Symantec ή εγγραφή στην Υπηρεσία αυτόματης ανανέωσης Norton. Αν ο ειδικός Norton δεν καταφέρει να καταργήσει τον ιό από τη συσκευή σας, ενδεχομένως να λάβετε πλήρη επιστροφή του ποσού που καταβλήθηκε για την περίοδο της τρέχουσας συνδρομής Norton ή του τρέχοντος πακέτου συνδρομών Norton. Από το ποσό της επιστροφής χρημάτων εξαιρούνται τυχόν εκπτώσεις ή επιστροφές χρημάτων που ίσχυσαν, καθώς και τυχόν έξοδα αποστολής, διαχείρισης και ισχύοντες φόροι, με εξαίρεση ορισμένες πολιτείες και χώρες στις οποίες είναι δυνατή η επιστροφή των εξόδων αποστολής, διαχείρισης και φόρων. Η επιστροφή χρημάτων δεν ισχύει για τυχόν βλάβες που προκύπτουν ως αποτέλεσμα ιών. Ανατρέξτε στην ενότητα Norton.com/guarantee για λεπτομέρειες.


Λεπτομέρειες σχετικά με τη συνδρομή Norton Family:

  Για τους κατοίκους της Βόρειας Αμερικής, της Λατινικής Αμερικής ή της Ασίας (Ειρηνικός)

 • Η συνδρομή σας ξεκινά μόλις ολοκληρωθεί η αγορά για ηλεκτρονικές πληρωμές (εναλλακτικά, κατά τη λήψη της πληρωμής). Απαιτείται λήψη και εγκατάσταση σε κάθε συσκευή προκειμένου να προστατεύεστε από το Norton.
 • Πρόκειται να εγγραφείτε σε μια επαναλαμβανόμενη συνδρομή, η οποία θα ανανεώνεται αυτόματα μετά τη λήξη της αρχικής περιόδου.
 • Αν παρουσιαστεί προσφορά γνωριμίας ή προσφορά περιορισμένου χρόνου, η προσφορά ισχύει μόνο για την αρχική περίοδο της συνδρομής σας (η διάρκεια της περιόδου εξαρτάται από την αγορά σας). Μετά τη λήξη της περιόδου, η συνδρομή θα ανανεώνεται ετησίως σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα τιμή ανανέωσης συνδρομής. Η τιμή υπόκειται σε αλλαγές, για τις οποίες θα λαμβάνετε πάντοτε ενημέρωση εκ των προτέρων.
 • Η συνδρομή σας περιλαμβάνει ενημερώσεις προστασίας και νέες λειτουργίες, όπως αυτές καθίστανται διαθέσιμες κατά τη διάρκεια της περιόδου συνδρομής, με προϋπόθεση την αποδοχή των όρων της Συμφωνίας άδειας χρήσης Norton. Θα διαθέτετε κάλυψη για τον καθορισμένο αριθμό συσκευών κατά τη διάρκεια της περιόδου συνδρομής.
 • Κατά τη διάρκεια της περιόδου συνδρομής ενδέχεται να προστεθούν, να τροποποιηθούν ή να καταργηθούν λειτουργίες.

  Για τους κατοίκους της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής ή της Αφρικής

 • Η συνδρομή σας ξεκινά μόλις ολοκληρωθεί η αγορά για ηλεκτρονικές πληρωμές (εναλλακτικά, κατά τη λήψη της πληρωμής). Απαιτείται λήψη και εγκατάσταση σε κάθε συσκευή προκειμένου να προστατεύεστε από το Norton.
 • Η συνδρομή σας περιλαμβάνει ενημερώσεις προστασίας και νέες λειτουργίες, όπως αυτές καθίστανται διαθέσιμες, με προϋπόθεση την αποδοχή των όρων της Συμφωνίας άδειας χρήσης Norton. Θα διαθέτετε κάλυψη για τον καθορισμένο αριθμό συσκευών κατά τη διάρκεια της περιόδου συνδρομής. Κατά τη διάρκεια της περιόδου συνδρομής ενδέχεται να προστεθούν, να τροποποιηθούν ή να καταργηθούν λειτουργίες του προϊόντος.
 • Με την εγγραφή σας, αγοράζετε μια επαναλαμβανόμενη συνδρομή, η οποία θα ανανεώνεται αυτόματα ετησίως μετά τη λήξη της αρχικής περιόδου ισχύος.
 • Οι αποδεκτές μέθοδοι πληρωμής για την αυτόματη ανανέωση της συνδρομής είναι μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Αν επιλέξετε διαφορετική μέθοδο πληρωμής, η συνδρομή σας δεν θα ανανεώνεται αυτόματα και θα πρέπει να πραγματοποιείτε μη αυτόματη ανανέωση.
 • Η τρέχουσα τιμή που προσφέρεται ισχύει για την αρχική περίοδο της συνδρομής σας (δλδ. 1 ή 2 έτη, ανάλογα με την επιλογή σας). Μετά τη λήξη αυτής της περιόδου, η συνδρομή σας θα ανανεώνεται αυτόματα και θα χρεώνεστε το ποσό των €39.99 ετησίως. Η τιμή υπόκειται σε αλλαγές, για τις οποίες θα λαμβάνετε πάντοτε ενημέρωση εκ των προτέρων.
 • Μπορείτε να απεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή μεταβαίνοντας στη διεύθυνση manage.norton.com ή επικοινωνώντας με την Υποστήριξη Norton. Αν απεγγραφείτε, η συνδρομή θα εξακολουθήσει να είναι ενεργή για το εναπομένον χρονικό διάστημα της περιόδου συνδρομής για την οποία έχετε ήδη καταβάλει αντίτιμο.

© 2016 Symantec Corporation. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Η επωνυμία Symantec, το λογότυπο Symantec, το λογότυπο με το σήμα ελέγχου και οι επωνυμίες Norton και Norton by Symantec αποτελούν εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Symantec Corporation ή των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες. Η επωνυμία Firefox αποτελεί εμπορικό σήμα της Mozilla Foundation. Η επωνυμία Google Chrome αποτελεί εμπορικό σήμα της Google, Inc. Οι επωνυμίες Mac, iPhone και iPad αποτελούν εμπορικά σήματα της Apple Inc. Η επωνυμία Microsoft και το λογότυπο Windows αποτελούν εμπορικά σήματα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες. Το ρομπότ Android αποτελεί αναπαραγωγή ή τροποποίηση έργου που ανήκει στην Google, το οποίο χρησιμοποιείται από αυτήν από κοινού με τρίτα μέρη, σύμφωνα με τους όρους που περιγράφονται στην Άδεια χρήσης Creative Commons 3.0 Attribution. Άλλες επωνυμίες ενδέχεται να αποτελούν εμπορικά σήματα των αντίστοιχων κατόχων τους.