Bekroonde software voor Ouderlijk controle

Norton Family Premier biedt een indrukwekkende reeks functies voor ouderlijke controle voor de ouders van kinderen die tegenwoordig overal toegang tot internet hebben.

- Neil J. Rubenking

av pc logo

Met toestemming overgenomen uit www.pcmag.com. © 2016 Ziff Davis, LLC. Alle rechten voorbehouden.

Probeer Norton Family Premier GRATIS 30 dagen uit

Zie abonnementsgegevens hieronder.*

HELP UW KINDEREN VEILIG HUN ONLINE VERBONDEN WERELD TE VERKENNEN

Norton Family, de software voor ouderlijke controle, helpt u uw kinderen te beschermen tegen kinderlokkers op internet door u inzicht te bieden in wat uw kinderen daadwerkelijk online doen. Zo kunt u mogelijke gevaren herkennen voordat deze een probleem gaan vormen.

Bekijk de volledige Norton Family-systeemvereisten
LAAT UW KINDEREN VEILIG OP ONTDEKKINGSREIS GAAN
Laat uw kinderen plezier op het internet beleven terwijl u ze met de bekroonde software van Norton voor ouderlijk toezicht tegen ongepaste inhoud en apps beschermt.
MEER INFORMATIE OVER OUDERLIJKE CONTROLE
HELP KINDEREN EEN BALANS TE VINDEN
Help uw kinderen om hun apparaatgebruik binnen de perken te houden en leer ze goede gewoontes aan waar ze de rest van hun leven van zullen profiteren.
MEER INFORMATIE OVER TOEZICHT OP TIJD
LEER UW KINDEREN GOEDE ONLINE GEWOONTES
Met de tools van Norton Family kunt u zien wat uw kinderen online doen en wordt u attent gemaakt op onveilig gedrag, zodat u dit met hen kunt bespreken.
MEER INFORMATIE OVER ONLINE VEILIGHEID
PROFITEER VAN GEMOEDSRUST
Ook als kinderen onafhankelijker worden en niet onder uw toezicht zijn, kunt u erop vertrouwen dat ze worden beschermd, dankzij tools die de locatie van hun Android- of iOS-apparaat in kaart brengen.2,3
MEER INFORMATIE OVER TOEZICHT OP LOCATIE
Norton Family Premier is nu inbegrepen bij Norton Security Premium.
Welk product is juist voor mij?
Productfuncties Norton Family Premier Norton Security Premium
+ Webtoezicht
+ Toezicht op tijd1
+ Toezicht op zoekacties1
+ Toezicht op sociale netwerken1
+ Bescherming van persoonlijke gegevens1
+ E-mailwaarschuwingen
+ Toegang vragen
+ Toezicht op locatie2,3
+ Mobiele app voor ouders3
+ Toezicht op mobiele apps3
+ Toezicht op sms3,4
+ Videotoezicht5
+ Direct vergrendelen
+ Activiteitengeschiedenis
+ Maandelijkse/wekelijkse rapporten
+ Gebruiksvriendelijke webportal
+ Optimale bescherming tegen virussen en malware6
+ Gegarandeerd 100% virusvrij7
+ Identiteitsbescherming
+ Ondersteuning voor 10 apparaten
+ Autom. back-up
+ 25 GB opslag in de cloud
+ Toonaangevende beveiliging6
+ Globale detectie van bedreigingen
Cyberpesten: kom meer te weten over de feiten, hoe u de tekenen herkent en er met uw kind over praat
Cyberpesten kan een moeilijk gespreksonderwerp lijken, maar dat hoeft niet zo te zijn. Wanneer kinderen met cyberpesten te maken krijgen, willen ze misschien wel hulp maar vragen ze daar niet om omdat ze bang zijn, zich schamen of zich schuldig voelen. Deze gids helpt u de tekenen van cyberpesten te herkennen, en te leren hoe u hier op het juiste moment met uw kind over praat. #RaiseOurVoices
Lees onze gratis gids

1 Functies alleen beschikbaar voor pc tenzij anders gespecificeerd voor Android of iOS.

2 Toezicht op locatie moet voor gebruik door een ouder worden geactiveerd. Android-functie is alleen beschikbaar in de VS, Canada, het VK, Australië, Nieuw-Zeeland en Japan. iOS-functies zijn alleen beschikbaar in de VS, het VK, Japan, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Hongkong.

3 Mobiele app moet apart worden gedownload. De meeste functies zijn alleen voor Android-apparaten beschikbaar, tenzij anders gespecificeerd voor iPod Touch, iPad of iPhone.

4 Toezicht op sms moet voor gebruik geactiveerd worden door de ouders. Functie alleen beschikbaar in de VS, Canada en het VK.

5 Met Norton Family Premier wordt bijgehouden welke video’s uw kinderen bekijken op YouTube.com. Dit geldt niet voor YouTube-video’s die op andere websites of in blogs zijn opgenomen. Functie alleen beschikbaar voor pc en iOS. iOS-functies zijn alleen beschikbaar in de VS, het VK, Japan, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Hongkong.


6 Norton-prestaties: meer informatie over de prestaties van Norton in prestatietests kunt u vinden in:


7 Virus Protection Promise: om in aanmerking te komen voor de Virus Protection Promise moet u uw Norton-abonnement rechtstreeks bij Symantec kopen, verlengen of upgraden, of een abonnement nemen op de automatische verlengingsservice van Norton. Als een Norton-expert het virus niet van uw apparaat kan verwijderen, kunt u een volledige terugbetaling krijgen van de prijs die u voor uw huidige Norton-abonnementstermijn of voor de termijn van uw huidige Norton-abonnementsbundel heeft betaald. De terugbetaling is minus alle ontvangen kortingen of restituties, verzend- en administratiekosten en alle van toepassing zijnde belasting behalve in bepaalde staten en landen waar verzend- en administratiekosten en belastingbedragen ook kunnen worden gerestitueerd. De terugbetaling geldt niet voor schade die het gevolg is van virussen. Zie Norton.com/guarantee voor details.


Gedetailleerde informatie over uw Norton Family-abonnement:

  Als u in Noord-Amerika, Latijns-Amerika of Pacifisch Azië woont

 • Uw abonnement gaat in wanneer uw aankoop wordt voltooid met online betalingen (of anders wanneer uw betaling is ontvangen). U moet Norton op elk apparaat downloaden en installeren om van bescherming te profiteren.
 • Uw abonnement wordt na de eerste termijn automatisch verlengd.
 • Als het gaat om een introductieaanbod of een tijdelijke aanbieding, is de aanbieding alleen geldig voor de eerste termijn van uw abonnement (de duur is afhankelijk van uw aankoop). Daarna wordt uw abonnement elk jaar verlengd tegen de dan geldende prijs voor abonnementsverlenging. De prijs kan worden gewijzigd, maar u krijgt hierover altijd van tevoren bericht.
 • Uw abonnement omvat beschermingsupdates en nieuwe functies die tijdens de abonnementsperiode beschikbaar komen, mits u akkoord gaat met de Norton-licentieovereenkomst. U krijgt gedurende de abonnementsperiode dekking op het opgegeven aantal apparaten.
 • Tijdens uw abonnementsperiode kunnen productfuncties worden toegevoegd, aangepast of verwijderd.

  Als u in Europa, het Midden-Oosten of Afrika woont

 • Uw abonnement gaat in wanneer uw aankoop wordt voltooid met online betalingen (of anders wanneer uw betaling is ontvangen). U moet Norton op elk apparaat downloaden en installeren om van bescherming te profiteren.
 • Uw abonnement omvat beschermingsupdates en nieuwe functies die beschikbaar komen, mits u akkoord gaat met de Norton-licentieovereenkomst. U krijgt gedurende de abonnementsperiode dekking op het opgegeven aantal apparaten. Tijdens de abonnementsperiode kunnen functies worden toegevoegd, aangepast of verwijderd.
 • Wanneer u een abonnement neemt, wordt uw abonnement automatisch na de eerste termijn van uw aankoop verlengd.
 • U kunt voor het automatisch verlengen van uw abonnement betalen via creditcard of een automatische overschrijving. Wanneer u een andere betaalmethode opgeeft, wordt uw abonnement niet automatisch verlengd. Dit moet u dan zelf doen.
 • De prijs die vandaag wordt aangeboden, is geldig voor de eerste termijn van uw aankoop (1 of 2 jaar afhankelijk van uw keuze). Daarna wordt uw abonnement automatisch verlengd, waarvoor jaarlijks € 39,99 in rekening wordt gebracht. De prijs kan worden gewijzigd, maar u krijgt hierover altijd van tevoren bericht.
 • U kunt op elk moment de automatische verlenging stopzetten via manage.norton.com of door contact op te nemen met Norton-ondersteuning. Uw abonnement blijft actief voor de resterende termijn van het abonnement dat u al heeft betaald.

© 2016 Symantec Corporation. Alle rechten voorbehouden. Symantec, het Symantec-logo, het keurmerkvinkje, Norton en Norton by Symantec zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Symantec Corporation of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. Firefox is een handelsmerk van de Mozilla Foundation. Google Chrome is een handelsmerk van Google, Inc. Mac, iPhone en iPad zijn handelsmerken van Apple Inc. Microsoft en het Windows-logo zijn handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. De Android Robot wordt gereproduceerd of aangepast op basis van werk gemaakt en gedeeld door Google, en wordt gebruikt volgens de voorwaarden die zijn beschreven in de Creative Commons 3.0 Attribution License. Andere namen kunnen handelsmerken zijn van de respectieve eigenaren.