Prisbelønt programvare for foreldrestyring

"Norton Family Premier tilbyr et imponerende utvalg av foreldrestyrings- og overvåkningsfunksjoner for foreldrene til dagens hyper-tilkoblede barn."

– Neil J. Rubenking

av pc logo

Hentet fra www.pcmag.com med tillatelse. © 2016 Ziff Davis, LLC. Med enerett.

Prøv Norton Family Premier KOSTNADSFRITT i 30 dager

Se abonnementsdetaljer under.*

HJELP BARNA DINE MED Å UTFORSKE SIN TILKOBLEDE VERDEN PÅ EN TRYGG MÅTE

Norton Family-programvaren for foreldrestyring, beskytter barna mot farer på nettet ved å hjelpe deg å forstå hva barna driver med, og oppdage farer før de blir et problem.

Se fullstendige systemkrav for Norton Family
LA BARN UTFORSKE – TRYGT
La barna nyte godt av Internett samtidig som du beskytter dem mot upassende innhold og apper med Nortons prisbelønnede foreldrestyringsprogramvare.
MER OM FORELDRESTYRING
HJELP BARNA MED Å FINNE BALANSEN
Hjelp barna med å sette grenser i forbindelse med bruk av enheten og utvikle sunne vaner som de kan dra nytte av hele livet.
MER OM TIDSOVERVÅKING
LÆR DEM TRYGGE SURFEVANER
Norton Family har verktøy som viser deg hva barna dine driver med på nettet, og varsler deg om utrygg atferd så dere kan snakke om det.
MER OM INTERNETT-SIKKERHET
BEKYMRE DEG MINDRE
Etter hvert som barna blir mer uavhengige, kan du føle deg trygg på at de er beskyttet selv når de er ute av syne, med verktøy som viser plasseringen til Android- eller iOS-enheten deres på et kart.2,3
MER OM PLASSERINGS-OVERVÅKNING
Norton Family Premier er nå inkludert i Norton Security Premium.
Hvilket produkt passer best for meg?
Produktfunksjoner Norton Family Premier Norton Security Premium
+ Nettovervåking
+ Tidsovervåkning1
+ Søkeovervåking1
+ Overvåkning av sosiale nettverk1
+ Beskyttelse av personlige opplysninger1
+ E-postvarsler
+ Tilgangsforespørsel
+ Posisjonsovervåking2,3
+ Mobilapp for foreldre3
+ Overvåkning av mobilapper3
+ Overvåking av tekstmeldinger3,4
+ Videoovervåkning5
+ Umiddelbar lås
+ Aktivitetslogg
+ Månedlige/ukentlige rapporter
+ Brukervennlig webportal
+ Førsteklasses beskyttelse mot virus og skadelig programvare6
+ 100 % garanti om virusfrie enheter7
+ Identitetsbeskyttelse
+ Støtte for 10 enheter
+ Automatisk sikkerhetskopiering
+ 25 GB med skylagring
+ Bransjeledende sikkerhet6
+ Oppdagelse av globale trusler

1 Funksjonene er kun tilgjengelig for PCer, med mindre annet er spesifisert for Android- eller iOS-enheter.

2 Plasseringsovervåkning krever foreldreaktivering før bruk. Android-funksjonen er kun tilgjengelig i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand og Japan. iOS-funksjoner er kun tilgjengelige i USA, Storbritannia, Japan, Australia, New Zealand, Sør-Afrika og Hong Kong.

3 Mobilappen må lastes ned separat. De fleste funksjoner er kun tilgjengelige på Android-enheter, med mindre annet er angitt for iPad touch, iPad eller iPhone.

4 Overvåkning av tekstmeldinger krever foreldreaktivering før bruk. Funksjonen er kun tilgjengelig i USA, Canada og Storbritannia.

5 Norton Family Premier overvåker videoer som barna ser på via YouTube.com. Den overvåker ikke eller sporer YouTube-videoer som er lagt ut på andre nettsteder eller blogger. Funksjonen er kun tilgjengelig for PC og iOS. iOS-funksjoner er kun tilgjengelige i USA, Storbritannia, Japan, Australia, New Zealand, Sør-Afrika og Hong Kong.


6 Norton Performance: For mer detaljert informasjon om Nortons ytelsestester, se følgende:


7 Virus Protection Promise: For å være kvalifisert for Virus Protection Promise må du kjøpe, fornye eller oppgradere Norton-abonnementet ditt direkte fra Symantec, eller abonnere på Nortons tjeneste for automatisk fornying. Hvis en Norton-ekspert ikke klarer å fjerne et virus fra enheten din, får du alle pengene tilbake for den faktiske prisen du betalte for den gjeldende abonnementsperioden, eller perioden for den gjeldende Norton-abonnementspakken din. Tilbakebetalingen vil være netto av eventuelle rabatter eller refunderinger som er mottatt og minus eventuell frakt, håndtering og gjeldende avgifter, bortsett fra i visse delstater og land der frakt, håndtering og avgifter kan tilbakebetales. Refusjonen gjelder ikke for eventuelle skader som har oppstått som et resultat av virus. Gå til Norton.com/guarantee for flere detaljer.


Detaljert info om Norton-Family-abonnementet ditt:

  Hvis du bor i Nord-Amerika, Latin-Amerika eller Asia

 • Abonnementet starter straks kjøpet er fullført for kjøp på nettet, (ellers starter det når betalingen din er mottatt). Du må laste ned og installere programmet på alle enhetene du vil beskytte med Norton.
 • Du abonnerer på et periodisk abonnement som automatisk fornyes etter første abonnementsperiode.
 • Hvis du har fått et innledende eller tidsbegrenset tilbud, vil dette tilbudet kun gjelde den første perioden av abonnementet (perioden avhenger av kjøpet). Etter dette fornyes abonnementet ditt automatisk hvert år basert på den dagjeldende abonnementsprisen. Prisen kan endres, men vi vil alltid informere deg på forhånd.
 • Abonnementet inkluderer beskyttelsesoppdateringer og nye funksjoner som gjøres tilgjengelige i løpet av abonnementsperioden, forutsatt at du har godtatt Nortons lisensavtale. Abonnementet omfatter beskyttelse av angitt antall enheter i løpet av abonnementsperioden.
 • Funksjoner kan legges til, endres eller fjernes i løpet av abonnementsperioden.

  Hvis du bor i Europa, Midt-Østen eller Afrika

 • Abonnementet starter straks kjøpet er fullført for kjøp på nettet, (ellers starter det når betalingen din er mottatt). Du må laste ned og installere programmet på alle enhetene du vil beskytte med Norton.
 • Abonnementet inkluderer beskyttelsesoppdateringer og nye funksjoner som gjøres tilgjengelige i løpet av abonnementsperioden, under forutsetning av at du har godtatt Nortons lisensavtale. Abonnementet omfatter beskyttelse av angitt antall enheter i løpet av abonnementsperioden. Funksjoner kan bli lagt til, modifisert eller fjernet i løpet av abonnementsperioden.
 • Ved å abonnere på Norton Security kjøper du et løpende abonnement, som fornyes automatisk hvert år etter den første perioden du kjøpte.
 • Godkjente betalingsmetoder for automatisk fornying av abonnementet er kreditt- eller debetkort. Om du velger en annen betalingsmetode, vil ikke abonnementet fornyes automatisk, og du må fornye det selv.
 • Prisen som oppgis i dag er gyldig i den innledende perioden av abonnementet ditt (dvs. 1 eller 2 år, avhengig av valget ditt). Etter dette vil abonnementet ditt automatisk fornyes og bli fakturert med €39.99 hvert år. Prisen kan endres, men vi vil alltid informere deg på forhånd.
 • Du kan si opp abonnementet når som helst på manage.norton.com eller ved å kontakte Norton Support. Hvis du sier opp, vil abonnementet fortsatt være aktivt under den gjenværende perioden av det abonnementet du allerede har betalt for.

© 2016 Symantec Corporation. Med enerett. Symantec, Symantec-logoen, Hake-logoen, Norton, og Norton fra Symantec er varemerker eller registrerte varemerker tilhørende Symantec Corporation eller dets samarbeidspartnere i USA og andre land. Firefox er et varemerke tilhørende Mozilla Foundation. Google Chrome er et varemerke tilhørende Google, Inc. Mac, iPhone og iPad er varemerker tilhørende Apple Inc. Microsoft- og Windows-logoen er varemerker tilhørende Microsoft Corporation i USA og/eller andre land. Android-roboten er reprodusert eller modifisert fra arbeid opprettet og delt av Google og brukes i henhold til vilkår som er beskrevet i Creative Commons 3.0 Attribution License. Andre navn kan være varemerker som tilhører sine respektive eiere.