Software premiat de control parental

„Norton Family Premier oferă o gamă impresionantă de caracteristici de control parental și monitorizare pentru părinții copiilor moderni, hiperconectați.”

- Neil J. Rubenking

av pc logo

Preluat de la www.pcmag.com cu permisiune. © 2016 Ziff Davis, LLC. Toate drepturile rezervate.

Încercaţi GRATUIT Norton Family Premier, timp de 30 de zile.

Vezi informațiile de abonament de mai jos.*

AJUTAȚI-VĂ COPIII SĂ SE BUCURE DE LUMEA LOR CONECTATĂ LA UN INTERNET SIGUR

Programul de control parental Norton Family vă protejează copiii de pericolele online, arătându-vă ce fac ei cu adevărat pe internet și identificând pericolele potențiale înainte să devină probleme.

Consultați Cerințele de sistem complete pentru Norton Family
LĂSAȚI COPIII SĂ EXPLOREZE – ÎN SIGURANȚĂ
Permiteți-le copiilor să se bucure de internet și protejați-i în același timp de informațiile și aplicațiile nepotrivite cu premiatele produse Norton de control parental.
MAI MULTE DESPRE CONTROLUL PARENTAL
AJUTAȚI COPIII SĂ GĂSEASCĂ UN ECHILIBRU
Ajutați-vă copiii să stabilească limite la utilizarea dispozitivelor și să câștige obiceiuri sănătoase care să le fie de ajutor toată viața lor.
MAI MULTE DESPRE SUPRAVEGHERE TIMP
ÎNVĂȚAȚI-I SĂ AIBĂ OBICEIURI ONLINE SĂNĂTOASE
Norton Family are instrumente care vă arată ce fac copiii online și care subliniază acțiunile nesigure, astfel încât dvs. să puteți discuta cu ei despre aceaste lucruri.
MAI MULTE DESPRE SIGURANȚA ONLINE
GĂSIȚI-VĂ LINIȘTEA SUFLETEASCĂ
Pe măsură ce copiii devin mai independenți, puteți avea încredere că sunt protejați chiar și când nu îi vedeți, cu instrumente care arată pe hartă localizarea dispozitivului Android sau iOS al acestora.2,3
MAI MULTE DESPRE SUPRAVEGHERE LOCAŢIE
Norton Family Premier este acum inclus în Norton Security Premium.
Ce produs este potrivit pentru mine?
Caracteristici produs Norton Family Premier Norton Security Premium
+ Supravegherea web
+ Supravegherea timpului1
+ Supravegherea căutărilor1
+ Supraveghere în reţelele de socializare1
+ Protecţia informaţiilor personale1
+ Alerte pe e-mail
+ Solicitare acces
+ Supraveghere locaţie2,3
+ Aplicaţie de mobil pentru părinţi3
+ Supraveghere aplicaţii de mobil3
+ Supravegherea mesajelor text3,4
+ Supraveghere video5
+ Blocare instantanee
+ Istoricul activităţilor
+ Rapoarte lunare / săptămânale
+ Portal web ușor de folosit
+ Cea mai bună protecţie antivirus şi antimalware6
+ Garanție de protecție antivirus 100%7
+ Protecţia identităţii
+ Asistenţă pentru 10 dispozitive
+ Backup automat
+ Spațiu de depozitare în cloud de 25 GO
+ Securitate de vârf în industrie6
+ Detectarea globală a ameninţărilor

1 Caracteristici disponibile numai pentru PC, dacă nu se specifică altfel pentru Android sau iOS.

2 Supravegherea poziţiei necesită activarea de către părinte înainte de utilizare. Caracteristică de Android disponibilă numai în S.U.A., Canada, Marea Britanie, Australia, Noua Zeelandă și Japonia. Caracteristicile iOS sunt disponibile doar în SUA, Marea Britanie, Japonia, Australia, Noua Zeelandă, Africa de sud și Hong Kong.

3 Aplicaţia de mobil trebuie descărcată separat. Dacă nu se specifică pentru iPod Touch, iPad sau iPhone, majoritatea caracteristicilor sunt disponibile numai pentru dispozitivele Android.

4 Caracteristica de supraveghere a mesajelor text necesită activarea de către un părinte înainte de utilizare. Caracteristică disponibilă numai în S.U.A., Canada și Marea Britanie.

5 Norton Family Premier monitorizează videoclipurile pe care copiii dvs. le vizualizează pe YouTube.com. Nu monitorizează sau urmărește videoclipurile YouTube care au fost încorporate pe alte site-uri Web sau pe bloguri. Caracteristică disponibilă numai pentru PC și iOS. Caracteristicile iOS sunt disponibile doar în SUA, Marea Britanie, Japonia, Australia, Noua Zeelandă, Africa de sud și Hong Kong.


6 Performanțe Norton: pentru informații mai detaliate despre testele de performanță pentru produsele Norton, consultați:


7 Virus Protection Promise: pentru a fi eligibil pentru Virus Protection Promise, trebuie să cumpărați, să reînnoiți sau să actualizați abonamentul Norton direct de la Symantec sau să vă abonați la Serviciul Norton de reînnoire automată. Dacă un expert Norton nu poate elimina un virus de pe dispozitivul dvs., atunci puteți primi rambursarea completă a prețului real plătit pentru perioada actuală de abonament Norton sau pentru perioada pachetului actual de abonament Norton. Rambursarea nu va include nicio reducere sau rambursare primită și nicio taxă de livrare, manipulare și altele, cu excepția anumitor state și țări în care taxele de expediere, manipulare și altele sunt rambursabile. Garanția de rambursare nu se aplică niciunor daune suferite ca urmare a virușilor. Pentru detalii, consultați Norton.com/guarantee.


Informații despre abonamentul dvs. Norton Family:

  Dacă locuiți în America de Nord, America latină sau Asia Pacifică

 • Abonamentul dvs. începe la finalizarea achiziției pentru plățile online, (sau altfel, când se primește plata). Trebuie să descărcați sau instalați pe fiecare dispozitiv pentru a fi protejat de Norton.
 • Vă înscrieți la un abonament recurent care se va reînnoi automat după prima perioadă contractuală.
 • Dacă este prezentată o ofertă introductivă sau limitată, atunci oferta respectivă este valabilă numai pentru prima perioadă de abonament (perioada efectivă depinde de achiziția dvs.). După aceea, abonamentul dvs. se va reînnoi în fiecare an la prețul de reînnoire curent la data respectivă. Acest preț poate fi modificat, dar vă vom informa întotdeauna dinainte.
 • Abonamentul dvs. include actualizări de protecție și noi caracteristici ce devin disponibile în cursul perioadei de abonament, în funcție de acceptarea Acordului de licență Norton. Veți beneficia de acoperire pentru numărul specificat de dispozitive în cursul perioadei de abonament.
 • În timpul perioadei de valabilitate a abonamentului, se pot adăuga, modifica sau elimina caracteristici.

  Dacă locuiți în Europa, Orientul Mijlociu sau Africa

 • Abonamentul dvs. începe la finalizarea achiziției pentru plățile online, (sau altfel, când se primește plata). Trebuie să descărcați sau instalați pe fiecare dispozitiv pentru a fi protejat de Norton.
 • Abonamentul dvs. include actualizări de protecție și noi caracteristici ce devin disponibile, în funcție de acceptarea Acordului de licență Norton. Veți beneficia de acoperire pentru numărul specificat de dispozitive în cursul perioadei de abonament. În timpul perioadei de valabilitate a abonamentului se pot adăuga, modifica sau elimina caracteristici.
 • Abonându-vă, cumpărați un abonament recurent care se va reînnoi automat anual după perioada inițială cumpărată.
 • Metodele de plată acceptate pentru reînnoirea automată a abonamentului dvs. sunt cardurile de credit sau de debit. Dacă alegeți o altă metodă de plată, abonamentul dvs. nu se va reînnoi automat și va trebui să îl reînnoiți manual.
 • Prețul specificat astăzi este valabil pentru perioada inițială de abonament (adică 1 an sau 2 ani, în funcție de alegerea dvs.). După aceea, abonamentul dvs. se va reînnoi automat, facturându-se la un preț de 39,99€ în fiecare an. Acest preț poate fi modificat, dar vă vom informa întotdeauna dinainte.
 • Vă puteți dezabona oricând de la manage.norton.com sau contactând Norton Asistență. Dacă vă dezabonați, abonamentul dvs. va rămâne activ pe perioada rămasă din abonamentul pe care l-ați plătit deja.

© 2016 Symantec Corporation. Toate drepturile rezervate. Symantec, sigla Symantec, sigla Checkmark, Norton şi Norton by Symantec sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Symantec Corporation sau ale filialelor acesteia din S.U.A. şi din alte ţări. Firefox este o marcă comercială a Mozilla Foundation. Google Chrome este o marcă comercială a Google, Inc. Mac, iPhone şi iPad sunt mărci comerciale ale Apple Inc. Microsoft şi sigla Windows sunt mărci comerciale ale Microsoft Corporation în Statele Unite şi/sau alte ţări. Robotul Android este reprodus sau modificat după lucrări create şi partajate de Google şi folosit conform termenilor descrişi în Licenţa de atribuire Creative Commons 3.0. Alte denumiri pot reprezenta mărci comerciale ale deţinătorilor lor de drept.