Prisbelönt programvara för föräldrakontroll

”Norton Family Premier har ett imponerade utbud av funktioner för föräldrakontroll och övervakning som är väl lämpade för att hålla koll på dagens ständigt uppkopplade barn.”

– Neil J. Rubenking

av pc logo

Återgivet med tillstånd av www.pcmag.com. © 2016 Ziff Davis, LLC. Med ensamrätt.

Prova Norton Family Premier KOSTNADSFRITT i 30 dagar

Se prenumerationsinformationen nedan.*

LÅT BARNEN NJUTA AV SIN UPPKOPPLADE VÄRLD PÅ ETT SÄKERT SÄTT

Med programmet Norton Family kan du som förälder skydda dina barn från farliga personer genom att få en inblick i vad de gör på internet och identifiera eventuella faror innan de har blivit problem.

Visa de fullständiga systemkraven för Norton Family
LÅT BARNEN UTFORSKA – SÄKERT
Låt dina barn utforska internet men skydda dem från olämpligt innehåll och olämpliga appar med Nortons prisbelönta programvara för föräldrakontroll.
MER OM FÖRÄLDRAKONTROLL
HJÄLP BARNEN ATT HITTA BALANSEN
Hjälp barnen att sätta gränser för hur mycket de använder sina enheter, samt att utveckla bra vanor som de har nytta av resten av livet.
MER OM TIDSUPPSIKT
LÄR DEM SÄKRA ONLINEVANOR
Med verktygen i Norton Family får du inblick i barnens onlineaktiviteter och möjlighet att flagga osäkra beteenden så att ni kan prata om dem.
MER OM INTERNETSÄKERHET
KÄNN DIG TRYGG
Allt eftersom dina barn blir mer självständiga kan du vara säker på att de är skyddade, även när de inte är i närheten, genom att spåra deras Android- eller iOS-enhet på en karta.2,3
MER OM PLATSUPPSIKT
Norton Family Premier medföljer nu Norton Security Premium.
Vilken produkt passar mig bäst?
Produktspecifikation Norton Family Premier Norton Security Premium
+ Webbuppsikt
+ Tidsuppsikt1
+ Sökuppsikt1
+ Uppsikt över sociala nätverk1
+ Skydd av personlig information1
+ E-postlarm
+ Åtkomstbegäran
+ Platsuppsikt2,3
+ Mobilapp för föräldrar3
+ Uppsikt över mobilappar3
+ SMS-uppsikt3,4
+ Videouppsikt5
+ Omedelbar låsning
+ Aktivitetshistorik
+ Månadsrapport/veckorapport
+ Lättanvänd webbportal
+ Bästa skyddet mot virus och malware6
+ Garanterat 100 % virusfritt7
+ Identitetsskydd
+ Stöd för 10 enheter
+ Automatisk säkerhetskopiering
+ 25 GB molnbaserad lagring
+ Branschledande säkerhet6
+ Upptäckt av globala hot
Nätmobbning: Läs om fakta, indikationer och hur du börjar en konversation med ditt barn
Nätmobbning kan vara ett utmanande ämne att prata om, men det behöver inte vara det. När barn blir utsatta för nätmobbare vill de ha hjälp, men de kan vara rädda för att be om det, eller de kanske skäms eller känner sig skyldiga. Den här guiden hjälper dig att identifiera tecknen på nätmobbning och att lära dig hur du börjar en konversation med ditt barn när det känns rätt. #RaiseOurVoices
Läs vår kostnadsfria guide

1 Funktionerna är endast tillgängliga i PC-datorer om inget annat anges för Android eller iOS.

2 Platsuppsikt måste aktiveras av en förälder före användning. Android-funktionen är endast tillgänglig i USA, Kanada, Storbritannien, Australien, Nya Zeeland och Japan. iOS-funktionerna är endast tillgängliga i USA, Storbritannien, Japan, Australien, Nya Zeeland och Sydafrika samt Hongkong.

3 Mobilappen måste laddas ner separat. De flesta funktioner är endast tillgängliga på Android-enheter, om inget annat anges för iPod touch, iPad eller iPhone.

4 SMS-uppsikt måste aktiveras av en förälder före användning. Funktionen är endast tillgänglig i USA, Kanada och Storbritannien.

5 Norton Family Premier övervakar vilka videor dina barn ser på YouTube.com. Dock övervakas och spåras inte YouTube-videor som är inbäddade på andra webbplatser eller i bloggar. Funktionen är endast tillgänglig för PC och iOS. iOS-funktionerna är endast tillgängliga i USA, Storbritannien, Japan, Australien, Nya Zeeland och Sydafrika samt Hongkong.


6 Norton Performance: Om du vill ha mer detaljerad information om prestandatester av Norton-produkter kan du läsa följande:


7 Virus Protection Promise: Du blir berättigad till Virus Protection Promise när du köper, förnyar eller uppgraderar din Norton-prenumeration direkt från Symantec, eller prenumererar på Nortons automatiska förnyelsetjänst. Om en Norton-representant inte lyckas ta bort ett virus från din enhet kan du få en fullständig återbetalning av det belopp du har erlagt för den aktuella perioden av din Norton-prenumeration, eller för perioden för ditt nuvarande prenumerationspaket. Detta är en nettoåterbetalning. Eventuella erhållna rabatter och återbetalningar, kostnader för leverans och hantering samt tillämpliga skatter dras av, utom i vissa delstater och länder där kostnader för leverans och hantering samt skatter återbetalas. Återbetalning görs inte för skador som uppstår till följd av virus. Mer information finns på Norton.com/guarantee.


Information om din Norton Family-prenumeration:

  Om du bor i Nordamerika, Latinamerika eller Asien/Stillahavsområdet

 • Din prenumeration startar från och med betalningsdatumet för dina onlinebetalningar (eller när din betalning mottagits). Nedladdning och installation måste utföras på varje enhet som ska skyddas av Norton.
 • Du har registrerat dig för en periodisk prenumeration som förnyas automatiskt efter den första perioden.
 • Om ett introduktionspris eller tidsbegränsat pris erbjuds så gäller detta endast under den första perioden av din prenumeration (periodens längd beror på vilken produkt du köper). Därefter förnyas din prenumeration varje år enligt det då aktuella priset för prenumerationsförnyelse. Priset kan komma att ändras, men i så fall blir du informerad i förväg.
 • Prenumerationen omfattar skyddsuppdateringar och nya produktfunktioner som blir tillgängliga under prenumerationsperioden, förutsatt att Norton-licensavtalet har godkänts. Den täcker angivet antal enheter under prenumerationsperioden.
 • Funktioner kan komma att läggas till, ändras eller tas bort under prenumerationsperioden.

  Om du bor i Europa, Mellanöstern eller Afrika

 • Din prenumeration startar från och med betalningsdatumet för dina onlinebetalningar (eller när din betalning mottagits). Nedladdning och installation måste utföras på varje enhet som ska skyddas av Norton.
 • Prenumerationen omfattar skyddsuppdateringar och nya produktfunktioner förutsatt att Norton-licensavtalet har godkänts. Den täcker angivet antal enheter under prenumerationsperioden. Funktioner kan komma att läggas till, ändras eller tas bort under prenumerationsperioden.
 • När du prenumererar, köper du en periodisk prenumeration som förnyas automatiskt varje år efter den inledande perioden du köper.
 • Godkända betalningsmetoder för automatisk förnyelse av prenumerationen är kreditkort och bankkort. Om du väljer en annan betalningsmetod blir inte din prenumeration automatiskt förnyad utan du måste göra det manuellt.
 • Det pris som anges i dag gäller för den inledande perioden av din prenumeration (1 eller 2 år, beroende på vad du väljer). Därefter förnyas prenumerationen automatiskt varje år och du faktureras med 39,99 € årligen. Priset kan komma att ändras, men i så fall blir du informerad i förväg.
 • Du kan avbryta prenumerationen när som helst genom att logga in på manage.norton.com eller kontakta Norton-supporten. Om du avbryter prenumerationen, förblir den aktiv under den återstående prenumerationsperioden som du redan har betalat för.

© 2016 Symantec Corporation. Med ensamrätt. Symantec, Symantecs logotyp, Checkmark-logotypen, Norton och Norton by Symantec är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör Symantec Corporation eller dess dotterbolag i USA och andra länder. Firefox är ett varumärke som tillhör Mozilla Foundation. Google Chrome är ett varumärke som tillhör Google Inc. Mac, iPhone och iPad är varumärken som tillhör Apple Inc. Microsoft och Windows-logotypen är varumärken som tillhör Microsoft Corporation i USA och/eller andra länder. Android-roboten reproduceras eller modifieras från arbete som har skapats och delats av Google och används enligt villkoren i Creative Commons 3.0 Attribution License. Övriga namn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.