Η οθόνη προορίζεται για σκοπούς επίδειξης και ενδέχεται να αλλάξει
Διαχειριστείτε το απομακρυσμένο περιβάλλον μάθησης του παιδιού σας.
Το Norton Family παρέχει στους γονείς τις πληροφορίες που χρειάζονται για να βοηθήσουν το παιδί τους να παραμείνει ασφαλές και επικεντρωμένο όταν είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ SCHOOL TIME
Η οθόνη προορίζεται για σκοπούς επίδειξης και ενδέχεται να αλλάξει
Εντοπίστε τις κινητές συσκευές του παιδιού σας‡‡
Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με το πού βρίσκονται τα παιδιά σας, με εργαλεία που σας επιτρέπουν να χαρτογραφήσετε τη θέση της συσκευής των, Android ή iOS, και να δημιουργήσετε ιστορικό 30 ημερών για να προβάλετε πού ’βρίσκονταν.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΘΕΣΗΣ
Η οθόνη προορίζεται για σκοπούς επίδειξης και ενδέχεται να αλλάξει
Βοηθήστε τα παιδιά σας να καλλιεργήσουν ισορροπημένες συνήθειες
Βοηθήστε τα παιδιά σας να θέσουν όρια για τη χρήση της συσκευής τους και καθιερώστε υγιείς συνήθειες που θα τα ωφελήσουν σε όλη τους τη ζωή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΧΡΟΝΟΥ
Η οθόνη προορίζεται για σκοπούς επίδειξης και ενδέχεται να αλλάξει
Επιτρέψτε στα παιδιά σας να περιηγούνται με μεγαλύτερη ασφάλεια
Βοηθήστε τα παιδιά σας να απολαμβάνουν τον κόσμο του Internet προστατεύοντάς τα ταυτόχρονα από ακατάλληλο περιεχόμενο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

‡‡ Οι λειτουργίες επίβλψης θέσης ΔΕΝ είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες. Για λεπτομέρειες επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης της λειτουργίας.

‡‡ Για να λειτουργήσει, η συσκευή του παιδιού πρέπει να έχει εγκατεστημένο και ενεργοποιημένο το Norton Family.

Για τους πελάτες στις ΗΠΑ, η ελάχιστη ακτίνα περιμετρικών ορίων για τις Αγαπημένες τοποθεσίες είναι 350 πόδια μέχρι ακτίνα ορίων 2 μιλίων.

Για τους πελάτες στις αγορές των ΗΠΑ, η ελάχιστη ακτίνα περιμετρικών ορίων για τις Αγαπημένες τοποθεσίες είναι 100 πόδια μέχρι ακτίνα ορίων 3200 μιλίων.


† Η επίβλεψη βίντεο παρακολουθεί βίντεο που προβάλλει το παιδί σας στο YouTube.com. Δεν παρακολουθεί ούτε καταγράφει τα βίντεο του YouTube που είναι ενσωματωμένα σε άλλους ιστότοπους ή σε ιστολόγια.


‡ 1. Το Norton Family και το Norton Parental Control μπορούν να εγκατασταθούν και να χρησιμοποιηθούν μόνο στον υπολογιστή Windows του παιδιού, στις συσκευές iOS και Android, αλλά δεν είναι διαθέσιμες όλες οι λειτουργίες σε όλες τις πλατφόρμες.


2. Οι δυνατότητες Norton Family και Norton Parental Control υποστηρίζουν δημοφιλή προγράμματα περιήγησης, συμπεριλαμβανομένων των Chrome, Internet Explorer και Firefox. Σε iOS και Android, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης Norton για να επωφεληθείτε πλήρως από το Norton Family ή το Norton Parental Control.


3. Οι γονείς μπορούν να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται τις δραστηριότητες των παιδιών τους από οποιαδήποτε συσκευή — Windows PC, Mac, iOS και Android - μέσω των εφαρμογών μας για κινητά ή πραγματοποιώντας είσοδο στον λογαριασμό τους στο my.Norton.com και επιλέγοντας Γονικός έλεγχος μέσω οποιουδήποτε προγράμματος περιήγησης.


†† Η λήψη της εφαρμογής για κινητές συσκευές πρέπει να εκτελεστεί ξεχωριστά. Η εφαρμογή για iOS είναι διαθέσιμη σε όλες εκτός από αυτές τις χώρες