Βραβευμένο λογισμικό γονικού ελέγχου

«Το Norton Family Premier προσφέρει μεγάλο εύρος λειτουργιών γονικού ελέγχου και παρακολούθησης στους γονείς των σημερινών παιδιών που περνούν πολλή ώρα στο διαδίκτυο.

- Neil J. Rubenking

av pc logo

Ανατυπωμένο κατόπιν έγκρισης από τη διεύθυνση www.pcmag.com. © 2016 Ziff Davis, LLC. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Δοκιμάστε το Norton Family Premier ΔΩΡΕΑΝ για 30 ημέρες

Δείτε τα στοιχεία συνδρομής παρακάτω.*

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το λογισμικό γονικού ελέγχου Norton Family βοηθά στην προστασία των παιδιών σας από τους εγκληματίες στο διαδίκτυο, εμφανίζοντάς σας τις δραστηριότητες των παιδιών σας στο διαδίκτυο και εντοπίζοντας πιθανούς κινδύνους πριν μετατραπούν σε προβλήματα.

Δείτε τις πλήρεις Απαιτήσεις συστήματος του Norton Family
ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΟΥΝ — ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Βοηθήστε τα παιδιά σας να απολαμβάνουν τον κόσμο του διαδικτύου, προστατεύοντάς τα ταυτόχρονα από ακατάλληλο περιεχόμενο και εφαρμογές με το βραβευμένο λογισμικό γονικού ελέγχου του Norton.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΟΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΟΥΝ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ
Βοηθήστε τα παιδιά σας να θέσουν όρια για τη χρήση της συσκευής τους και να καθιερώστουν υγιείς συνήθειες που θα τα ωφελήσουν σε όλη τους τη ζωή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΧΡΟΝΟΥ
ΔΙΔΑΞΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ INTERNET
Το Norton Family διαθέτει εργαλεία που σας επιτρέπουν να προβάλλετε τις δραστηριότητες των παιδιών σας στο διαδίκτυο και να επισημαίνετε ανασφαλή συμπεριφορά, ούτως ώστε να μπορείτε να συζητήσετε μαζί γι' αυτή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ INTERNET
ΜΕΙΝΕΤΕ ΗΣΥΧΟΙ
Καθώς τα παιδιά σήμερα γίνονται ολοένα και πιο ανεξάρτητα, μπορείτε να μένετε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι προστατεύονται ακόμα και όταν δεν είστε παρόντες, με εργαλεία που χαρτογραφούν τη θέση της συσκευής Android ή iOS που χρησιμοποιούν.1,2
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΘΕΣΗΣ
Το Norton Family Premier πλέον περιλαμβάνεται στο Norton Security Premium.
Ποιο είναι το κατάλληλο προϊόν για εμένα;
Επίβλεψη στο Web
Επιτρέψτε στα παιδιά σας να εξερευνούν ελεύθερα τον ιστό με εργαλεία που αποκλείουν ακατάλληλλους ιστότοπους και μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τους ιστότοπους που επισκέπτονται.
Επίβλεψη χρόνου
Διατηρήστε τον έλεγχο του χρόνου που περνούν τα παιδιά σας στους υπολογιστές και τις συσκευές Android και iOS. Καλλιεργήστε υγιέστερες συνήθειες προγραμματίζοντας συγκεκριμένες ώρες της ημέρας ή της εβδομάδες κατά τις οποίες θα είναι δυνατή η χρήση κάθε συσκευής, καθώς και πόσες ώρες ανά ημέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε συσκευή.
Επίβλεψη αναζητήσεων
Δείτε τις λέξεις, τους όρους και τις φράσεις που αναζητούν τα παιδιά σας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα ενδιαφέροντά τους και να τα βοηθήσετε να προστατεύονται από ακατάλληλο περιεχόμενο.
Επίβλεψη κοινωνικών δικτύων
Δείτε πόσο συχνά συνδέονται τα παιδιά σας στο Facebook από τον υπολογιστή τους και το όνομα που χρησιμοποιούν στα προφίλ τους, ούτως ώστε να μπορείτε να συζητήσετε μαζί τους σχετικά με έξυπνες συνήθειες κατά την χρήση των κοινωνικών μέσων.
Προστασία προσωπικών πληροφοριών
Βοηθήστε τα παιδιά σας να αποφύγουν την αποκάλυψη ευαίσθητων προσωπικών πληροφοριών κατά τη σύνδεση στο Internet, συμπεριλαμβανομένων του αριθμού τηλεφώνου, της διεύθυνσης, του σχολείου ή της διεύθυνσης email τους.
Ειδοποιήσεις ηλεκτρονικής αλληλογραφίας
Ανακαλύψτε πότε επιχειρούν τα παιδιά σας να επισκεφθούν κάποιον αποκλεισμένον ιστότοπο, ώστε να μπορείτε να συζητήσετε μαζί τους σχετικά με το κατάλληλο περιεχόμενο.
Αίτημα πρόσβασης
Ανοίξτε τις γραμμές επικοινωνίας, παρέχοντας στα παιδιά σας τη δυνατότητα να σας στείλουν σημείωμα εντός του Norton Family σε περίπτωση που διαφωνούν με τον αποκλεισμό κάποιου ιστότοπου ή με κάποιον κανόνα του σπιτιού.
Ιστορικό δραστηριοτήτων
Δείτε με μια ματιά τις δραστηριότητες των παιδιών σας στις συνδεδεμένες συσκευές τους και τον χρόνο που δαπανούν στον υπολογιστή, ούτως ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε ξεκάθαρα τάσεις και συνήθειες που προκύπτουν.
Τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίες 30 ημέρες
Εύχρηστη πύλη Web
Σας βοηθά να διαχειρίζεστε την προστασία όλων των συσκευών σας με μια εύχρηστη πύλη στο Web.
Εφαρμογή γονέα για κινητές συσκευές2
Μείνετε ενημερωμένοι μέσω της κινητής συσκευής σαςσ χετικά με τις δραστηριότητες των παιδιών σας στο διαδίκτυο και προσαρμόστε τις ρυθμίσεις από οποιοδήποτε σημείο.
Επίβλεψη θέσης1,2
Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με το πού βρίσκονται τα παιδιά σας, με εργαλεία που σας επιτρέπουν να χαρτογραφήσετε τη θέση της συσκευής Android ή iOS που χρησιμοποιούν και να δημιουργήσετε ιστορικό 30 ημερών για να προβάλετε πού βρίσκονταν.
Επίβλεψη εφαρμογών κινητών συσκευών2
Δείτε τις εφαρμογές των οποίων εκτέλεσαν λήψη στις συσκευές Android τα παιδιά σας και επιλέξτε ποιες από αυτές μπορούν να χρησιμοποιούν, όπως το YouTube και το Facebook.
Επίβλεψη βίντεο4
Δείτε την λίστα των βίντεο YouTube που παρακολουθούν τα παιδιά σας στον υπολογιστή των και προβάλετε ακόμα και απόσπασμα από κάθε βίντεο για να ξέρετε πότε χρειάζεται να συζητήσετε μαζί τους.
Άμεσο κλείδωμα
Οι γονείς μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά να κάνουν διάλειμμα κλειδώνοντας τη συσκευή, ώστε να συγκεντρωθούν εκ νέου ή να συμμετάσχουν στο οικογενειακό δείπνο. Όταν είναι στη λειτουργία κλειδώματος, δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε καμία από τις εφαρμογές, τα προγράμματα περιήγησης, τα παιχνίδια, τα προϊόντα της Microsoft και άλλες λειτουργίες της συσκευής, μέχρι να γίνει χειροκίνητη απενεργοποίηση μέσω της Πύλης Family. Μεμονωμένες συσκευές μπορούν να ξεκλειδωθούν με PIN. Οι γονείς και τα παιδιά μπορούν ακόμα να επικοινωνούν μεταξύ τους ενώ η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία κλειδώματος.
Μηνιαίες/εβδομαδιαίες αναφορές
Επιλέξτε να λαμβάνετε λεπτομερείς αναφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας σχετικά με τις δραστηριότητες των παιδιών σας στο διαδίκτυο.
Κορυφαία προστασία από ιούς και malware5
Σας προστατεύει από ιούς, προγράμματα spyware, malware και άλλες ηλεκτρονικές απειλές.
100% εγγύηση απαλλαγής από ιούς6
Περιλαμβάνει 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων: Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τη συσκευή σας απαλλαγμένη από ιούς ή να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας.
Προστασία ταυτότητας
Διαφυλάσσει την ταυτότητα και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές σας.
Υποστήριξη για 10 συσκευές
Προστατεύει έως και 10 υπολογιστές PC και Mac, καθώς και συσκευές Android και iOS με μία ενιαία συνδρομή.
Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
Δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών, των οικονομικών αρχείων και λοιπών σημαντικών εγγράφων της επιλογής σας στον υπολογιστή Windows.
25 GB χώρου αποθήκευσης στο cloud
Περιλαμβάνει 25 GB ασφαλούς χώρου αποθήκευσης στο cloud για τον υπολογιστή σας με την επιλογή να προσθέσετε περισσότερο χώρο καθώς οι ανάγκες σας αλλάζουν.
Κορυφαία ασφάλεια5
Προστατεύει καλύτερα και γρηγορότερα από λύσεις ανταγωνιστών.
Παγκόσμιος εντοπισμός απειλών
Χρησιμοποιεί ένα από τα μεγαλύτερα μη στρατιωτικά δίκτυα πληροφοριών παγκοσμίως για γρηγορότερο εντοπισμό απειλών.

*Η εφαρμογή για iOS είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες, εκτός από αυτές τις χώρες

1 Η λειτουργία Επίβλεψη θέσης απαιτεί ενεργοποίηση από το γονέα πριν από τη χρήση. Η λειτουργία Επίβλεψη θέσης είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες, εκτός από αυτές τις χώρες.

2 Η λήψη της εφαρμογής για κινητές συσκευές πρέπει να εκτελεστεί ξεχωριστά.

4 Η λειτουργία βίντεο επίβλεψης παρακολουθεί τα βίντεο που βλέπουν τα παιδιά σας στο YouTube.com. Δεν παρακολουθεί ούτε καταγράφει τα βίντεο YouTube που είναι ενσωματωμένα σε άλλους ιστότοπους ή σε ιστολόγια.

5 Norton Performance: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δοκιμές απόδοσης προϊόντων Norton, ανατρέξτε στις ακόλουθες ενότητες:


6 Virus Protection Promise: Για να αποκτήσετε το δικαίωμα λήψης του Virus Protection Promise, απαιτείται αγορά, ανανέωση ή αναβάθμιση της συνδρομής Norton απευθείας μέσω της Symantec ή εγγραφή στην Υπηρεσία αυτόματης ανανέωσης Norton. Αν ο ειδικός Norton δεν καταφέρει να καταργήσει τον ιό από τη συσκευή σας, ενδεχομένως να λάβετε πλήρη επιστροφή του ποσού που καταβλήθηκε για την περίοδο της τρέχουσας συνδρομής Norton ή του τρέχοντος πακέτου συνδρομών Norton. Από το ποσό της επιστροφής χρημάτων εξαιρούνται τυχόν εκπτώσεις ή επιστροφές χρημάτων που ίσχυσαν, καθώς και τυχόν έξοδα αποστολής, διαχείρισης και ισχύοντες φόροι, με εξαίρεση ορισμένες πολιτείες και χώρες στις οποίες είναι δυνατή η επιστροφή των εξόδων αποστολής, διαχείρισης και φόρων. Η επιστροφή χρημάτων δεν ισχύει για τυχόν βλάβες που προκύπτουν ως αποτέλεσμα ιών. Ανατρέξτε στην ενότητα Norton.com/guarantee για λεπτομέρειες.


Λεπτομέρειες σχετικά με τη συνδρομή Norton Family:

  Για τους κατοίκους της Βόρειας Αμερικής, της Λατινικής Αμερικής ή της Ασίας (Ειρηνικός)

 • Η συνδρομή σας ξεκινά μόλις ολοκληρωθεί η αγορά για ηλεκτρονικές πληρωμές (εναλλακτικά, κατά τη λήψη της πληρωμής). Απαιτείται λήψη και εγκατάσταση σε κάθε συσκευή προκειμένου να προστατεύεστε από το Norton.
 • Πρόκειται να εγγραφείτε σε μια επαναλαμβανόμενη συνδρομή, η οποία θα ανανεώνεται αυτόματα μετά τη λήξη της αρχικής περιόδου.
 • Αν παρουσιαστεί προσφορά γνωριμίας ή προσφορά περιορισμένου χρόνου, η προσφορά ισχύει μόνο για την αρχική περίοδο της συνδρομής σας (η διάρκεια της περιόδου εξαρτάται από την αγορά σας). Μετά τη λήξη της περιόδου, η συνδρομή θα ανανεώνεται ετησίως σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα τιμή ανανέωσης συνδρομής. Η τιμή υπόκειται σε αλλαγές, για τις οποίες θα λαμβάνετε πάντοτε ενημέρωση εκ των προτέρων.
 • Η συνδρομή σας περιλαμβάνει ενημερώσεις προστασίας και νέες λειτουργίες, όπως αυτές καθίστανται διαθέσιμες κατά τη διάρκεια της περιόδου συνδρομής, με προϋπόθεση την αποδοχή των όρων της Συμφωνίας άδειας χρήσης Norton. Θα διαθέτετε κάλυψη για τον καθορισμένο αριθμό συσκευών κατά τη διάρκεια της περιόδου συνδρομής.
 • Κατά τη διάρκεια της περιόδου συνδρομής ενδέχεται να προστεθούν, να τροποποιηθούν ή να καταργηθούν λειτουργίες.

  Για τους κατοίκους της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής ή της Αφρικής

 • Η συνδρομή σας ξεκινά μόλις ολοκληρωθεί η αγορά για ηλεκτρονικές πληρωμές (εναλλακτικά, κατά τη λήψη της πληρωμής). Απαιτείται λήψη και εγκατάσταση σε κάθε συσκευή προκειμένου να προστατεύεστε από το Norton.
 • Η συνδρομή σας περιλαμβάνει ενημερώσεις προστασίας και νέες λειτουργίες, όπως αυτές καθίστανται διαθέσιμες, με προϋπόθεση την αποδοχή των όρων της Συμφωνίας άδειας χρήσης Norton. Θα διαθέτετε κάλυψη για τον καθορισμένο αριθμό συσκευών κατά τη διάρκεια της περιόδου συνδρομής. Κατά τη διάρκεια της περιόδου συνδρομής ενδέχεται να προστεθούν, να τροποποιηθούν ή να καταργηθούν λειτουργίες του προϊόντος.
 • Με την εγγραφή σας, αγοράζετε μια επαναλαμβανόμενη συνδρομή, η οποία θα ανανεώνεται αυτόματα ετησίως μετά τη λήξη της αρχικής περιόδου ισχύος.
 • Οι αποδεκτές μέθοδοι πληρωμής για την αυτόματη ανανέωση της συνδρομής είναι μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Αν επιλέξετε διαφορετική μέθοδο πληρωμής, η συνδρομή σας δεν θα ανανεώνεται αυτόματα και θα πρέπει να πραγματοποιείτε μη αυτόματη ανανέωση.
 • Τιμή
  • Ευρώπη
   Η τρέχουσα τιμή που προσφέρεται ισχύει για την αρχική περίοδο της συνδρομής σας (δλδ. 1 ή 2 έτη, ανάλογα με την επιλογή σας). Μετά τη λήξη αυτής της περιόδου, η συνδρομή σας θα ανανεώνεται αυτόματα και θα χρεώνεστε το ποσό των €39.99 ετησίως. Η τιμή υπόκειται σε αλλαγές, για τις οποίες θα λαμβάνετε πάντοτε ενημέρωση εκ των προτέρων.
  • Μέση Ανατολή
   Η τρέχουσα τιμή που προσφέρεται ισχύει για την αρχική περίοδο της συνδρομής σας (δηλ. 1 ή 2 έτη, ανάλογα με την επιλογή σας). Μετά τη λήξη αυτής της περιόδου, η συνδρομή σας θα ανανεώνεται αυτόματα και θα εκτελείται ετήσια χρέωση της τάξεως των $32.99 για το Norton Security Standard, $44.99 για το Norton Security Deluxe και $59.99 για το Norton Security Premium. Η τιμή υπόκειται σε αλλαγές, για τις οποίες θα λαμβάνετε πάντοτε ενημέρωση εκ των προτέρων.
  • Νότια Αφρική
   Η τρέχουσα τιμή που προσφέρεται ισχύει για την αρχική περίοδο της συνδρομής σας (δηλ. 1 ή 2 έτη, ανάλογα με την επιλογή σας). Μετά τη λήξη αυτής της περιόδου, η συνδρομή σας θα ανανεώνεται αυτόματα και θα εκτελείται ετήσια χρέωση της τάξεως των R 500 για το Norton Security Standard, R 700 για το Norton Security Deluxe και R 1000 για το Norton Security Premium. Η τιμή υπόκειται σε αλλαγές, για τις οποίες θα λαμβάνετε πάντοτε ενημέρωση εκ των προτέρων.
 • Μπορείτε να απεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή μεταβαίνοντας στη διεύθυνση manage.norton.com ή επικοινωνώντας με την Υποστήριξη Norton. Αν απεγγραφείτε, η συνδρομή θα εξακολουθήσει να είναι ενεργή για το εναπομένον χρονικό διάστημα της περιόδου συνδρομής για την οποία έχετε ήδη καταβάλει αντίτιμο.

© 2019 Symantec Corporation. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Η επωνυμία Symantec, το λογότυπο Symantec, το λογότυπο με το σήμα ελέγχου, οι επωνυμίες Norton και Nortonby Symantec are trademarks or registered trademarks of Symantec Corporation or its affiliates in the United States and other countries. Firefox is a trademark of Mozilla Foundation. Google Chrome is a trademark of Google, Inc. Mac, iPhone, and iPad are trademarks of Apple Inc. Microsoft and the Windows logo are trademarks of Microsoft Corporation in the United States and/or other countries. The Android robot is reproduced or modified from work created and shared by Google and used according to terms described in the Creative Commons 3.0 Attribution License. Other names may be trademarks of their respective owners.