Η οθόνη προορίζεται για σκοπούς επίδειξης και ενδέχεται να αλλάξει
Διαχειριστείτε το απομακρυσμένο περιβάλλον μάθησης του παιδιού σας.
Το Norton Family παρέχει στους γονείς τις πληροφορίες που χρειάζονται για να βοηθήσουν το παιδί τους να παραμείνει ασφαλές και επικεντρωμένο όταν είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ SCHOOL TIME
Η οθόνη προορίζεται για σκοπούς επίδειξης και ενδέχεται να αλλάξει
Επιτρέψτε στα παιδιά σας να περιηγούνται με μεγαλύτερη ασφάλεια
Βοηθήστε τα παιδιά σας να απολαμβάνουν τον κόσμο του Internet προστατεύοντάς τα ταυτόχρονα από ακατάλληλο περιεχόμενο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
Η οθόνη προορίζεται για σκοπούς επίδειξης και ενδέχεται να αλλάξει
Βοηθήστε τα παιδιά σας να καλλιεργήσουν ισορροπημένες συνήθειες
Βοηθήστε τα παιδιά σας να θέσουν όρια για τη χρήση της συσκευής τους και καθιερώστε υγιείς συνήθειες που θα τα ωφελήσουν σε όλη τους τη ζωή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΧΡΟΝΟΥ
Η οθόνη προορίζεται για σκοπούς επίδειξης και ενδέχεται να αλλάξει
Διδάξτε στα παιδιά σας ασφαλείς συνήθειες στο Internet
Η Norton Family διαθέτει εργαλεία που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες των παιδιών σας στο Διαδίκτυο και να επισημαίνετε μη ασφαλή συμπεριφορά, ούτως ώστε να μπορείτε να συζητήσετε μαζί τους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ INTERNET

† Η επίβλεψη βίντεο παρακολουθεί βίντεο που προβάλλει το παιδί σας στο YouTube.com. Δεν παρακολουθεί ούτε καταγράφει τα βίντεο του YouTube που είναι ενσωματωμένα σε άλλους ιστότοπους ή σε ιστολόγια.


‡ Το Norton Family και το Norton Parental Control μπορούν να εγκατασταθούν και να χρησιμοποιηθούν μόνο σε συσκευές Windows, iOS και Android των παιδιών αλλά δεν είναι όλες οι λειτουργίες διαθέσιμες σε όλες τις πλατφόρμες. Οι γονείς μπορούν να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται τις δραστηριότητες των παιδιών τους από οποιαδήποτε συσκευή — Windows PC, Mac, iOS και Android - μέσω των εφαρμογών μας για κινητά ή πραγματοποιώντας είσοδο στον λογαριασμό τους στο my.Norton.com και επιλέγοντας Γονικός έλεγχος μέσω οποιουδήποτε προγράμματος περιήγησης. Οι δυνατότητες Norton Family και Norton Parental Control υποστηρίζουν δημοφιλή προγράμματα περιήγησης, συμπεριλαμβανομένων των Chrome, Internet Explorer και Firefox. Σε iOS και Android, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης Norton για να επωφεληθείτε πλήρως από το Norton Family ή το Norton Parental Control.


†† Η λήψη της εφαρμογής για κινητές συσκευές πρέπει να εκτελεστεί ξεχωριστά. Η εφαρμογή για iOS είναι διαθέσιμη σε όλες εκτός από αυτές τις χώρες