Palkittu lapsilukko-ohjelma

”Norton Family Premier tarjoaa vaikuttavan valikoiman lapsilukko- ja valvontaominaisuuksia nykypäivän huippuverkottuneiden lasten vanhemmille.”

- Neil J. Rubenking

av pc logo

Lainaus saatu luvalla sivustosta www.pcmag.com. © 2016 Ziff Davis, LLC. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kokeile Norton Family Premier -tuotetta maksutta 30 päivän ajan

Katso tilaustiedot alta.*

AUTA LAPSIA LIIKKUMAAN VERKOTTUNEESSA MAAILMASSA TURVALLISESTI

Norton Familyn lapsilukko-ohjelma auttaa sinua suojaamaan lapsiasi verkossa vaanivilta vaaroilta näyttämällä sinulle, mitä lapsesi tekevät verkossa, jotta voit havaita mahdolliset vaarat ajoissa.

Katso Norton Familyn täydet järjestelmävaatimukset
ANNA LASTEN TUTKIA VERKKOA – TURVALLISESTI
Anna lapsillesi mahdollisuus viihtyä internetissä ja suojaa heitä samalla sopimattomalta sisällöltä ja sovelluksilta Nortonin palkitulla lapsilukko-ohjelmalla.
LISÄTIETOJA LAPSILUKITUKSESTA
OPETA LAPSILLE KOHTUUTTA
Auta lapsiasi asettamaan rajat laitteiden käytölle ja omaksumaan terveet käyttötavat, joista on heille hyötyä aikuisenakin.
LISÄTIETOJA AJANKÄYTÖN VALVONNASTA
OPETA TURVALLISET VERKONKÄYTTÖTAVAT
Norton Family -ohjelman työkalujen avulla näet, mitä lapsesi tekevät verkossa, ja tunnistat vaaralliset toimet, jotta voit ottaa asian puheeksi.
LISÄTIETOJA INTERNET-TURVALLISUUDESTA
SAAVUTA MIELENRAUHA
Android- ja iOS-laitteiden sijaintia valvovien työkalujen ansiosta voit luottaa siihen, että itsenäistyvät lapsesi ovat suojassa silloinkin, kun he ovat poissa kotoa.1,2
LISÄTIETOJA SIJAINNIN VALVONNASTA
Norton Family Premier kuuluu nyt Norton Security Premium -ohjelmistoon.
Mikä on minulle sopivin tuote?
Verkon valvonta
Anna lastesi tutkia verkkoa vapaasti – saat käyttöösi työkalut, jotka estävät sopimattomien sivustojen käytön ja kertovat sinulle, millä sivustoilla lapset käyvät.
Ajankäytön valvonta
Pysyt selvillä siitä, kuinka paljon aikaa lapsesi viettävät PC-tietokoneellaan ja Android- tai iOS-laitteillaan. Voit tukea kohtuullisten käyttötapojen kehittymistä ajastamalla kullekin laitteelle tietyt päivä- tai viikkokohtaiset ajat, jolloin sitä voidaan käyttää, ja määrittämällä, kuinka monta tuntia päivässä kutakin laitetta saa käyttää.
Hakujen valvonta
Näet sanat, termit ja ilmaisut, joita lapsesi etsivät tietokoneellaan, jolloin saat käsityksen heidän kiinnostuksen kohteistaan ja voit suojata heidät sopimattomalta sisällöltä.
Sosiaalisen median valvonta
Näet, kuinka usein lapsesi kirjautuvat PC-tietokoneeltaan Facebookiin, ja mitä nimeä he käyttävät profiileissaan, jotta voit tarpeen mukaan kertoa heille hyvistä sosiaalisen median käyttötavoista.
Henkilötietojen suojaus
Muistuta lapsiasi, etteivät he saa jakaa verkossa arkaluontoisia henkilötietoja, kuten puhelinnumeroa, osoitetta, koulunsa tietoja tai sähköpostiosoitetta.
Sähköpostihälytykset
Saat tiedon, kun lapset yrittävät käydä estetyllä sivustolla, joten voit keskustella heidän kanssaan sopivasta sisällöstä.
Käyttöoikeuspyyntö
Avaa keskusteluyhteys antamalla lapsillesi mahdollisuus lähettää sinulle viesti Norton Familyssa, jos he ovat kanssasi eri mieltä tietyn sivuston estosta tai kodin säännöstä.
Toimintahistoria
Näet yhteenvedon siitä, mitä lapsesi tekevät verkkoon yhdistetyillä laitteillaan ja kuinka paljon aikaa he ovat viettäneet PC-tietokoneellaan. Näin voit havaita selvästi trendit ja muodostuneet käyttötavat.
30 viime päivää
30 viime päivää
Helppokäyttöinen verkkoportaali
Helppokäyttöinen verkkoportaali auttaa hoitamaan eri laitteiden suojausta.
Vanhempien mobiilisovellus2
Pysyt vaivatta selvillä lastesi toiminnasta verkossa mobiililaitteeltasi ja voit säätää asetuksia liikkeellä ollessasi.
Sijainnin valvonta1,2
Pysy selvillä lastesi olinpaikasta käyttämällä työkaluja, joiden avulla voit paikantaa lasten Android- tai iOS-laitteiden sijainnin ja näet heidän liikkeensä 30 viime päivän aikana.
Mobiilisovellusten valvonta2
Näet lastesi Android-laitteilleen lataamat sovellukset ja voit valita, mitä sovelluksia he voivat käyttää, mukaan luettuna YouTube ja Facebook.
Videoiden valvonta4
Näet luettelon YouTube-videoista, joita lapsesi katselevat laitteillaan, ja jopa otteen kustakin videosta, jotta tiedät, milloin keskustelu on tarpeen.
Pikalukitus
Vanhemmat voivat auttaa lapsia pitämään tauon laitteen käytöstä, jotta he voivat keskittyä muuhun tai liittyä muun perheen seuraan ruokapöydässä. Kun laite on lukittu, laitteen verkkoselaimia, pelejä, Microsoft-tuotteita tai muita sovelluksia ei voi käyttää ennen kuin lukitus poistetaan manuaalisesti Family-portaalissa. Yksittäisten laitteiden lukitus voidaan poistaa PIN-koodilla. Vanhemmat ja lapset voivat edelleen pitää yhteyttä keskenään, kun laite on lukitustilassa.
Kuukausi-/viikkoraportit
Voit pyytää sähköpostiisi yksityiskohtaiset raportit siitä, mitä lapsesi tekevät verkossa.
Paras suojaus viruksilta ja haittaohjelmilta5
Tarjoaa suojauksen viruksia, vakoiluohjelmia, haittaohjelmia ja muita verkkouhkia vastaan.
Täydellinen tyytyväisyystakuu6
Tyytyväisyyslupaus: autamme pitämään laitteesi viruksettomana tai saat rahasi takaisin.
Identiteetin suojaus
Suojaa identiteettisi ja verkkotapahtumasi.
Tuki 10 laitteelle
Suojaa jopa 10 PC- ja Mac-tietokonetta sekä Android- ja iOS-laitetta yhdellä tilauksella.
Automaattinen varmuuskopiointi
Varmuuskopioi Windows-tietokoneellesi tallennetut valokuvat, raha-asioita koskevat tiedostot ja muut valitsemasi tärkeät asiakirjat automaattisesti.
25 Gt pilvitallennustilaa
Sisältää 25 Gt suojattua pilvitallennustilaa, jota voi myös laajentaa tallennustarpeiden muuttuessa.
Alan johtava tietoturva5
Suojaa kilpailijoitaan paremmin ja nopeammin.
Maailmanlaajuinen uhkien tunnistus
Tunnistaa uhkat muita nopeammin käyttämällä yhtä laajimmista maailmanlaajuisista siviilitietoverkoista.

*IOS-sovellus on saatavilla kaikkialla paitsi näissä maissa.prod

1 Vanhemman on aktivoitava sijainnin valvonta ennen toiminnon käyttöä. Sijainnin valvonta on käytettävissä kaikkialla paitsi näissä maissa.

2 Mobiilisovellus on ladattava erikseen.

4 Videoiden valvonta valvoo videoita, joita lapset katsovat sivustossa YouTube.com. Se ei valvo tai seuraa YouTube-videoita, jotka on sulautettu muihin sivustoihin tai blogeihin.

5 Norton-suorituskyky: Tarkempia tietoja Norton-tuotteen suorituskykytestien tuloksista on seuraavissa englanninkielisissä raporteissa:


6 Virus Protection Promise: Olet oikeutettu Virus Protection Promise -lupaukseen, jos ostat, uudistat tai päivität Norton-tilauksesi suoraan Symantecilta tai tilaat Norton Automatic Renewal -palvelun. Jos käy niin, että Nortonin asiantuntija ei pysty poistamaan virusta laitteestasi, voit saada täyden hyvityksen kuluvan Norton-tilauskauden tai Norton-tilauspaketin kauden todellisesta maksetusta hinnasta. Hyvityssummaa määritettäessä otetaan huomioon asiakkaan saamat alennukset ja hyvitykset ja ostohinnasta vähennetään mahdolliset toimitus- ja käsittelykulut sekä asianmukaiset verot, paitsi tietyissä valtioissa ja osavaltioissa, joissa toimitus- ja käsittelykulut sekä verot kuuluvat ostohinnan hyvityksen piiriin. Hyvitys ei koske viruksista aiheutuneita mahdollisia vahinkoja. Lisätietoja on osoitteessa Norton.com/guarantee.


Tietoja Norton Family -tilauksestasi:

  Jos asut Pohjois-Amerikassa, Latinalaisessa Amerikassa tai Tyynenmeren Aasiassa

 • Tilaus alkaa, kun ostotapahtuma on suoritettu, jos kyseessä on verkkomaksu (tai muutoin silloin, kun maksu vastaanotetaan). Lataa ja asenna tuote joka laitteelle, jotta Norton-suojauksesi olisi kattava.
 • Ostat toistuvan tilauksen, joka uusitaan automaattisesti ensimmäisen tilauskauden jälkeen.
 • Jos sinulle tehdään tutustumistarjous tai rajoitetun ajan tarjous, tarjous on voimassa vain ensimmäisen tilauskauden ajan (kauden pituus määräytyy ostetun tuotteen mukaan). Sen jälkeen tilaus uusitaan joka vuosi tuolloin voimassa olevaan uusintatilaushintaan. Hinta voi vaihdella, mutta ilmoitamme muutoksista aina etukäteen.
 • Tilaus sisältää tilauskauden aikana julkaistavat suojauspäivitykset ja uudet tuoteominaisuudet ja edellyttää Norton-käyttöoikeussopimuksen hyväksymistä. Tilaus oikeuttaa käyttämään tuotetta määrätyissä laitteissa tilauskauden aikana.
 • Tilauskauden aikana tuotteen ominaisuuksia voidaan lisätä, muokata tai poistaa.

  Jos asut Euroopassa, Lähi-idässä tai Afrikassa

 • Tilaus alkaa, kun ostotapahtuma on suoritettu, jos kyseessä on verkkomaksu (tai muutoin silloin, kun maksu vastaanotetaan). Lataa ja asenna tuote joka laitteelle, jotta Norton-suojauksesi olisi kattava.
 • Tilaus sisältää julkaistavat suojauspäivitykset ja uudet tuoteominaisuudet ja edellyttää Norton-käyttöoikeussopimuksen hyväksymistä. Tilaus oikeuttaa käyttämään tuotetta määrätyissä laitteissa tilauskauden aikana. Tilauskauden aikana ominaisuuksia voidaan lisätä, muokata tai poistaa.
 • Kun tilaat tuotteen, hankit toistuvan tilauksen, joka ostamasi alkujakson jälkeen uusitaan automaattisesti vuosittain.
 • Tilauksen Automatic Renewal -palvelun hyväksyttyjä maksutapoja ovat luottokortti tai pankkikortti. Jos valitset eri maksutavan, tilaustasi ei uudisteta automaattisesti vaan joudut uusimaan sen manuaalisesti.
 • Hinta
  • Eurooppa
   Tänään ilmoitettu hinta on voimassa ensimmäisen tilausjakson ajan (eli valintasi mukaan yhden tai kahden vuoden ajan). Tilauksesi uusitaan ja laskutetaan sen jälkeen vuosittain automaattisesti hintaan 39,99 €. Hinta voi vaihdella, mutta ilmoitamme muutoksista aina etukäteen.
  • Lähi-itä
   Tänään ilmoitettu hinta on voimassa ensimmäisen tilausjakson ajan (eli valintasi mukaan yhden tai kahden vuoden ajan). Sen jälkeen tilauksesi uusitaan automaattisesti ja laskutetaan vuosittain hintaan 32,99 $ (Norton Security Starter), 44,99 $ (Norton Security Deluxe) ja 59,99 $ (Norton Security Premium). Hinta voi vaihdella, mutta ilmoitamme muutoksista aina etukäteen.
  • Etelä-Afrikka
   Tänään ilmoitettu hinta on voimassa ensimmäisen tilausjakson ajan (eli valintasi mukaan yhden tai kahden vuoden ajan). Sen jälkeen tilauksesi uusitaan automaattisesti ja laskutetaan vuosittain hintaan 500 R (Norton Security Starter), 700 R (Norton Security Deluxe) ja 1 000 R (Norton Security Premium). Hinta voi vaihdella, mutta ilmoitamme muutoksista aina etukäteen.
 • Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa sivustossa manage.norton.com tai ottamalla yhteyttä Norton-tukeen. Jos peruutat tilauksen, tilauksesi on edelleen voimassa maksamasi tilauskauden loppuun asti.

© 2019 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Symantec, Symantec-logo, Checkmark-logo, Norton ja Nortonby Symantec are trademarks or registered trademarks of Symantec Corporation or its affiliates in the United States and other countries. Firefox is a trademark of Mozilla Foundation. Google Chrome is a trademark of Google, Inc. Mac, iPhone, and iPad are trademarks of Apple Inc. Microsoft and the Windows logo are trademarks of Microsoft Corporation in the United States and/or other countries. The Android robot is reproduced or modified from work created and shared by Google and used according to terms described in the Creative Commons 3.0 Attribution License. Other names may be trademarks of their respective owners.