Hallitse lapsen etäoppimisympäristöä.
Norton Family antaa vanhemmille tiedot, joita he tarvitsevat voidakseen suojata lastaan verkossa ja auttaa häntä keskittymään.
LISÄTIETOJA KOULUAJASTA
Anna lasten tutkia verkkoa turvallisemmin
Anna lapsillesi mahdollisuus käyttää internetiä ja suojaa heitä samalla sopimattomalta sisällöltä.
LISÄTIETOJA KÄYTÖNVALVONNASTA
Opeta lapsille kohtuutta
Auta lapsiasi asettamaan rajat laitteiden käytölle ja omaksumaan terveet käyttötavat, joista on heille hyötyä aikuisenakin.
LISÄTIETOJA AJANKÄYTÖN VALVONNASTA
Opeta turvalliset verkonkäyttötavat
Norton Familyn työkalujen avulla näet, mitä lapsesi tekevät verkossa, ja tunnistat vaarallisen toiminnan, jotta voit ottaa asian puheeksi.
LISÄTIETOJA INTERNET-TURVALLISUUDESTA

*Videoiden valvonta valvoo videoita, joita lapsi katsoo sivustossa YouTube.com. Se ei valvo tai seuraa YouTube-videoita, jotka on upotettu muihin sivustoihin tai blogeihin.


Norton Family ja Nortonin lapsilukko voidaan asentaa vain lapsen Windows-tietokoneelle ja iOS- ja Android-laitteille, mutta kaikkia ominaisuuksia ei voi käyttää kaikissa käyttöympäristöissä. Vanhemmat voivat valvoa ja hallita lapsensa toimintaa miltä tahansa laitteelta – Windows- ja Mac-tietokoneilta sekä iOS- ja Android-laitteilta – mobiilisovelluksen kautta tai kirjautumalla millä hyvänsä selaimella tiliinsä osoitteessa my.Norton.com ja valitsemalla Lapsilukon. Norton Family- ja Nortonin lapsilukko -ominaisuudet tukevat yleisiä selaimia, kuten Chromea, Internet Exploreria ja Firefoxia. IOS- ja Android-laitteilla saat täyden hyödyn Norton Familysta tai Nortonin lapsilukosta, kun käytät Norton-selainta.


Mobiilisovellus on ladattava erikseen. IOS-sovellus on saatavilla kaikkialla paitsi näissä maissaprod.