A képernyő demonstrációs célokra szolgál, és módosulhat
Kezelheti gyermeke távoktatási környezetét.
A Norton Family biztosítja a szülőknek azokat az információkat, melyekkel gyermekeik biztonságban, és a feladatra koncentrálva dolgozhatnak online.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ ISKOLAI IDŐRŐL
A képernyő demonstrációs célokra szolgál, és módosulhat
Hagyja, hogy gyermekei biztonságosabban fedezzék fel az internetet
Tegye lehetővé, hogy gyermekei élvezettel, a nem megfelelő tartalmaktól védve használják az internetet.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A SZÜLŐI FELÜGYELETRŐL
A képernyő demonstrációs célokra szolgál, és módosulhat
Segítsen gyermekeinek, hogy megtalálják az egyensúlyt
Segítsen gyermekeinek, hogy korlátokat állíthassanak fel saját készülékhasználatukra vonatkozóan, és egészséges szokásokat alakíthassanak ki, amelyek egész életük során elkísérik őket.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ IDŐFELÜGYELETRŐL
A képernyő demonstrációs célokra szolgál, és módosulhat
Biztonságos online viselkedés
A Norton Family olyan eszközökkel rendelkezik, amelyek megmutatják, hogy gyermekei mivel foglalkoznak online, és értesítik Önt a nem biztonságos viselkedésről, hogy gyermekével megbeszélhesse azt.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ ONLINE BIZTONSÁGRÓL

† A Videófelügyelet szolgáltatás megfigyeli, hogy gyermeke milyen videókat néz a YouTube.com webhelyen. Nem figyeli meg azonban azokat a YouTube-videókat, amelyek más weboldalakba vagy blogokba vannak beágyazva.


‡A Norton Family és a Norton Szülői felügyelet csak a gyermek Windows-számítógépére, iOS- és Android-eszközeire telepíthető, illetve csak azokon használható, de nem minden funkció érhető el az összes platformon. A szülők bármilyen eszközön – Windows-számítógépen, Mac-, iOS- és Android-eszközön – figyelemmel kísérhetik és kezelhetik gyermekeik tevékenységeit mobilalkalmazásainkon vagy a my.Norton.com webhelyen fiókjukba bejelentkezve bármely böngészőben a Szülői Felügyelet funkciót kiválasztva. A Norton Family és a Norton Szülői felügyelet funkciói támogatják a népszerű böngészőket (például Chrome, Internet Explorer és Firefox). iOS és Android operációs rendszerekben használja a beépített Norton-böngészőt a Norton Family vagy a Norton Szülői felügyelet összes előnyének kihasználása érdekében.


†† A mobilalkalmazást külön kell letölteni. Az iOS-alkalmazás minden országban elérhető ezen országok kivételével