Bekroonde software voor Ouderlijk toezicht

"Norton Family Premier biedt een indrukwekkende reeks functies voor ouderlijk toezicht voor de ouders van kinderen die tegenwoordig overal toegang tot internet hebben."

- Neil J. Rubenking

av pc logo

Met toestemming overgenomen uit www.pcmag.com. © 2016 Ziff Davis, LLC. Alle rechten voorbehouden.

Probeer Norton Family Premier GRATIS 30 dagen uit

Zie abonnementsgegevens hieronder.*

HELP UW KINDEREN VEILIG HUN ONLINE WERELD TE VERKENNEN

Norton Family, de software voor ouderlijke toezicht, helpt uw kinderen te beschermen tegen kinderlokkers op internet door u te laten zien wat uw kinderen daadwerkelijk online doen. Zo kunt u mogelijke gevaren herkennen voordat deze een probleem gaan vormen.

Bekijk de volledige Norton Family-systeemvereisten
LAAT UW KINDEREN VEILIG OP ONTDEKKINGSREIS GAAN
Laat uw kinderen plezier op het internet beleven terwijl u ze met de bekroonde software van Norton voor ouderlijk toezicht tegen ongepaste inhoud en apps beschermt.
MEER INFORMATIE OVER OUDERLIJK TOEZICHT
HELP KINDEREN EEN BALANS TE VINDEN
Help uw kinderen om hun apparaatgebruik binnen de perken te houden en leer ze goede gewoontes aan waar ze de rest van hun leven van zullen profiteren.
MEER INFORMATIE OVER TOEZICHT OP TIJD
LEER UW KINDEREN GOEDE ONLINE GEWOONTES
Met de tools van Norton Family kunt u zien wat uw kinderen online doen en wordt onveilig gedrag aangegeven, zodat u dit met hen kunt bespreken.
MEER INFORMATIE OVER ONLINE VEILIGHEID
PROFITEER VAN GEMOEDSRUST
Wanneer kinderen onafhankelijker worden, kunt u erop vertrouwen dat ze, ook wanneer u ze niet kunt zien, worden beschermd dankzij tools die de locatie van hun Android- of iOS-apparaat in kaart brengen.1,2
MEER INFORMATIE OVER TOEZICHT OP LOCATIE
Norton Family Premier is nu inbegrepen bij Norton Security Premium.
Welk product is juist voor mij?
Webtoezicht
Laat uw kinderen het web vrij verkennen, met tools die ongepaste websites blokkeren terwijl u op de hoogte blijft van sites die ze bezoeken.
Toezicht op tijd
Zie precies hoe veel tijd uw kinderen op hun pc, Android- of iOS-apparaat doorbrengen. Stimuleer betere gewoontes door specifieke tijden van de dag of week op te geven wanneer elk apparaat kan worden gebruikt en hoeveel uur uw kind elke dag op elk apparaat mag doorbrengen.
Toezicht op zoeken
Ontdek de woorden, termen en woordcombinaties waarnaar uw kinderen zoeken om inzicht te krijgen in hun interesses en hen tegen ongepaste inhoud te beschermen.
Toezicht op sociale netwerken
Kom te weten hoe vaak uw kinderen zich op hun pc aanmelden bij Facebook en welke naam ze gebruiken voor hun profiel, zodat u met ze kunt praten over goede gewoontes op social media.
Bescherming van persoonlijke gegevens
Help voorkomen dat uw kinderen per ongeluk vertrouwelijke persoonlijke gegevens verschaffen wanneer ze online zijn, waaronder telefoonnummer, adres, naar welke school ze gaan of e-mailadres.
E-mailwaarschuwingen
Blijf op de hoogte wanneer uw kinderen een geblokkeerde website proberen te bezoeken zodat u met hen over gepaste inhoud kunt praten.
Toegang vragen
Maak dingen bespreekbaar door uw kinderen in staat te stellen een bericht te sturen vanuit Norton Family als ze het niet eens zijn met een geblokkeerde site of een huisregel.
Activiteitengeschiedenis
Zie in een oogopslag wat uw kinderen op hun verbonden apparaten doen en hoeveel tijd ze op hun pc hebben doorgebracht, waardoor u trends en nieuwe gewoonten duidelijk kunt herkennen.
Afgelopen 30 dagen
Afgelopen 30 dagen
Gebruiksvriendelijke webportal
Helpt u de bescherming voor al uw apparaten te beheren via een gebruiksvriendelijke webportal.
Mobiele app voor ouders2
Houd de online activiteiten van uw kinderen in de gaten vanaf uw mobiele apparaat en pas instellingen aan terwijl u onderweg bent.
Toezicht op locatie1,2
Blijf op de hoogte van de locatie van uw kinderen met tools die de locatie van hun Android- of iOS-apparaat in kaart brengen en een geschiedenis van 30 dagen geven zodat u kunt zien waar ze zijn geweest.
Toezicht op mobiele apps2
Ontdek welke apps uw kinderen hebben gedownload op hun Android-apparaten en kies welke apps ze mogen gebruiken, zoals YouTube en Facebook.
Videotoezicht4
Bekijk een lijst met de YouTube-video's die uw kinderen op hun apparaten hebben bekeken. U kunt zelfs een fragment van elke video bekijken, zodat u weet wanneer u met uw kinderen moet praten.
Direct vergrendelen
Ouders kunnen hun kinderen helpen even pauze te nemen door het apparaat te vergrendelen, zodat de kinderen hun aandacht kunnen verplaatsen of aanschuiven aan tafel als het eten klaar is. Is het apparaat eenmaal vergrendeld, dan zijn alle toepassingen, webbrowsers, games, Microsoft-producten enzovoort niet toegankelijk, tot deze modus handmatig wordt uitgeschakeld via de Family-portal. Individuele apparaten kunnen met een pincode worden ontgrendeld. Ouders en kinderen kunnen nog steeds met elkaar communiceren terwijl het apparaat is vergrendeld.
Maandelijkse/wekelijkse rapporten
Ontvang gedetailleerde rapporten over wat uw kinderen online doen, rechtstreeks in uw mailbox.
Optimale bescherming tegen virussen en malware5
Verdedigt tegen virussen, spyware, malware en andere internetgevaren.
Gegarandeerd 100% virusvrij6
Inclusief onze 100% garantie: we helpen u uw apparaat vrij te houden van virussen of u krijgt uw geld terug.
Identiteitsbescherming
Beschermt uw identiteit en online transacties.
Ondersteuning voor 10 apparaten
Beschermt tot 10 pc’s, Macs, Android- en iOS-apparaten met één abonnement.
Autom. back-up
Maakt automatisch een back-up van uw foto’s, financiële bestanden en andere belangrijke documenten die u selecteert op uw Windows-pc.
25 GB opslag in de cloud
Inclusief 25 GB aan veilige cloudopslag voor uw pc met de optie om meer toe te voegen als dit nodig is.
Toonaangevende beveiliging5
Beschermt beter en sneller dan de concurrentie.
Globale detectie van bedreigingen
Maakt gebruik van een van de grootste globale netwerken voor openbare intelligentie om sneller bedreigingen te ontdekken.

*De iOS-app is verkrijgbaar in alle landen, behalve de volgende:prod

1 Toezicht op locatie moet voor gebruik door een ouder worden geactiveerd. Toezicht op locatie is beschikbaar in alle landen, behalve de volgende:

2 Mobiele app moet afzonderlijk worden gedownload.

4 Met Videotoezicht wordt bijgehouden welke video's uw kinderen bekijken op YouTube.com. Dit geldt niet voor YouTube-video's die op andere websites of in blogs zijn opgenomen.

5 Norton-prestaties: meer informatie over de prestaties van Norton in prestatietests kunt u vinden in:


6 Virus Protection Promise: om in aanmerking te komen voor de Virus Protection Promise moet u uw Norton-abonnement rechtstreeks bij Symantec kopen, verlengen of upgraden, of een abonnement nemen op de automatische verlengingsservice van Norton. Als een Norton-expert het virus niet van uw apparaat kan verwijderen, kunt u een volledige terugbetaling krijgen van de prijs die u voor uw huidige Norton-abonnementstermijn of voor de termijn van uw huidige Norton-abonnementsbundel heeft betaald. De terugbetaling is minus alle ontvangen kortingen of restituties, verzend- en administratiekosten en alle van toepassing zijnde belasting, behalve in bepaalde staten en landen waar verzend- en administratiekosten en belastingbedragen ook kunnen worden gerestitueerd. De terugbetaling geldt niet voor schade die het gevolg is van virussen. Zie Norton.com/guarantee voor details.


Gedetailleerde informatie over uw Norton Family-abonnement:

  Als u in Noord-Amerika, Latijns-Amerika of Pacifisch Azië woont

 • Uw abonnement gaat in wanneer uw aankoop wordt voltooid met online betalingen (of anders wanneer uw betaling is ontvangen). U moet Norton op elk apparaat downloaden en installeren om van bescherming te profiteren.
 • Uw abonnement wordt na de eerste termijn automatisch verlengd.
 • Als het gaat om een introductieaanbod of een tijdelijke aanbieding, is de aanbieding alleen geldig voor de eerste termijn van uw abonnement (de duur is afhankelijk van uw aankoop). Daarna wordt uw abonnement elk jaar verlengd tegen de dan geldende prijs voor abonnementsverlenging. De prijs kan worden gewijzigd, maar u krijgt hierover altijd van tevoren bericht.
 • Uw abonnement omvat beschermingsupdates en nieuwe functies die tijdens de abonnementsperiode beschikbaar komen, mits u akkoord gaat met de Norton-licentieovereenkomst. U krijgt gedurende de abonnementsperiode dekking op het opgegeven aantal apparaten.
 • Tijdens uw abonnementsperiode kunnen productfuncties worden toegevoegd, aangepast of verwijderd.

  Als u in Europa, het Midden-Oosten of Afrika woont

 • Uw abonnement gaat in wanneer uw aankoop wordt voltooid met online betalingen (of anders wanneer uw betaling is ontvangen). U moet Norton op elk apparaat downloaden en installeren om van bescherming te profiteren.
 • Uw abonnement omvat beschermingsupdates en nieuwe functies die beschikbaar komen, mits u akkoord gaat met de Norton-licentieovereenkomst. U krijgt gedurende de abonnementsperiode dekking op het opgegeven aantal apparaten. Tijdens de abonnementsperiode kunnen functies worden toegevoegd, aangepast of verwijderd.
 • Wanneer u een abonnement neemt, wordt uw abonnement automatisch na de eerste termijn van uw aankoop verlengd.
 • U kunt voor het automatisch verlengen van uw abonnement betalen via creditcard of een automatische overschrijving. Wanneer u een andere betaalmethode opgeeft, wordt uw abonnement niet automatisch verlengd. Dit moet u dan zelf doen.
 • Prijs
  • Europa
   De prijs die vandaag wordt aangeboden, is geldig voor de eerste termijn van uw aankoop (1 of 2 jaar afhankelijk van uw keuze). Daarna wordt uw abonnement automatisch verlengd, waarvoor jaarlijks € 39,99 in rekening wordt gebracht. De prijs kan worden gewijzigd, maar u krijgt hierover altijd van tevoren bericht.
  • Midden-Oosten
   De prijs die vandaag wordt aangeboden, is geldig voor de eerste termijn van uw abonnement (1 of 2 jaar afhankelijk van uw keuze). Daarna wordt uw abonnement automatisch verlengd, waarvoor jaarlijks $ 32,99 voor Norton Security Standard, $ 44,99 voor Norton Security Deluxe en $ 59,99 voor Norton Security Premium in rekening wordt gebracht. De prijs kan worden gewijzigd, maar u krijgt hierover altijd van tevoren bericht.
  • Zuid-Afrika
   De prijs die vandaag wordt aangeboden, is geldig voor de eerste termijn van uw abonnement (1 of 2 jaar afhankelijk van uw keuze). Daarna wordt uw abonnement automatisch verlengd, waarvoor jaarlijks R 500 voor Norton Security Standard, R 700 voor Norton Security Deluxe en R 1000 voor Norton Security Premium in rekening wordt gebracht. De prijs kan worden gewijzigd, maar u krijgt hierover altijd van tevoren bericht.
 • U kunt op elk moment de automatische verlenging stopzetten via manage.norton.com of door contact op te nemen met Norton-ondersteuning. Uw abonnement blijft actief voor de resterende termijn van het abonnement dat u al heeft betaald.

© 2019 Symantec Corporation. Alle rechten voorbehouden. Symantec, het Symantec-logo, het keurmerkvinkje, Norton en Nortonby Symantec are trademarks or registered trademarks of Symantec Corporation or its affiliates in the United States and other countries. Firefox is a trademark of Mozilla Foundation. Google Chrome is a trademark of Google, Inc. Mac, iPhone, and iPad are trademarks of Apple Inc. Microsoft and the Windows logo are trademarks of Microsoft Corporation in the United States and/or other countries. The Android robot is reproduced or modified from work created and shared by Google and used according to terms described in the Creative Commons 3.0 Attribution License. Other names may be trademarks of their respective owners.