Scherm is voor demonstratiedoeleinden en aan verandering onderhevig
Beheer de omgeving van uw kind voor het leren op afstand.
Norton Family geeft ouders de informatie die ze nodig hebben om hun kinderen veilig te houden en hen te helpen zich te concentreren wanneer ze online zijn.
MEER INFORMATIE OVER SCHOOLTIJD
Scherm is voor demonstratiedoeleinden en aan verandering onderhevig
Laat uw kinderen veiliger op ontdekkingsreis gaan
Laat uw kinderen plezier beleven op internet terwijl ze worden beschermd tegen ongepaste content.
MEER INFORMATIE OVER OUDERLIJK TOEZICHT
Scherm is voor demonstratiedoeleinden en aan verandering onderhevig
Help kinderen een balans te vinden
Help uw kinderen om hun apparaatgebruik binnen de perken te houden en leer ze goede gewoontes aan waar ze de rest van hun leven van zullen profiteren.
MEER INFORMATIE OVER TOEZICHT OP TIJD
Scherm is voor demonstratiedoeleinden en aan verandering onderhevig
Leer uw kinderen goede online gewoontes
Norton Family heeft tools waarmee u kunt zien wat uw kinderen online doen en geeft onveilig gedrag aan, zodat u het met ze kunt bespreken.
MEER INFORMATIE OVER ONLINE VEILIGHEID

† Met Videotoezicht wordt bijgehouden welke video‘s uw kind op YouTube.com bekijkt. Dit geldt niet voor YouTube-video‘s die op andere websites of in blogs zijn opgenomen.


‡ Norton Family en Norton Ouderlijk toezicht kunnen alleen worden geïnstalleerd en gebruikt op de Windows-pc, iOS- en Android-apparaten van een kind, maar niet alle functies zijn op alle platforms beschikbaar. Ouders kunnen vanaf elk apparaat toezicht houden op de activiteiten van hun kind en deze beheren — Windows-pc, Mac, iOS en Android -- via onze mobiele apps, of door zich via een browser aan te melden bij hun account op my.Norton.com en Ouderlijk toezicht te selecteren. De functies van Norton Family en Norton Ouderlijk toezicht ondersteunen populaire browsers, waaronder Chrome, Internet Explorer en Firefox. Op iOS en Android kunt u de ingebouwde Norton-browser gebruiken om Norton Family of Norton Ouderlijk toezicht volledig te benutten.


†† Mobiele app moet apart worden gedownload. De iOS-app is verkrijgbaar in alle landen behalve de volgende