Scherm is voor demonstratiedoeleinden en aan verandering onderhevig
Beheer de omgeving van uw kind voor het leren op afstand.
Norton Family geeft ouders de informatie die ze nodig hebben om hun kinderen veilig te houden en hen te helpen zich te concentreren wanneer ze online zijn.
MEER INFORMATIE OVER SCHOOLTIJD
Scherm is voor demonstratiedoeleinden en aan verandering onderhevig
Lokaliseer het mobiele apparaat van uw kind‡‡
Blijf op de hoogte van de locatie van uw kinderen met tools die de locatie van hun Android- of iOS-apparaat op een kaart laten zien en een geschiedenis van 30 dagen geven zodat u kunt zien waar ze zijn geweest.
MEER INFORMATIE OVER TOEZICHT OP LOCATIE
Scherm is voor demonstratiedoeleinden en aan verandering onderhevig
Help kinderen een balans te vinden
Help uw kinderen om hun apparaatgebruik binnen de perken te houden en leer ze goede gewoontes aan waar ze de rest van hun leven van zullen profiteren.
MEER INFORMATIE OVER TOEZICHT OP TIJD
Scherm is voor demonstratiedoeleinden en aan verandering onderhevig
Laat uw kinderen veiliger op ontdekkingsreis gaan
Laat uw kinderen plezier beleven op internet terwijl ze worden beschermd tegen ongepaste content.
MEER INFORMATIE OVER OUDERLIJK TOEZICHT

‡‡ Functies voor Toezicht op locatie zijn NIET beschikbaar in alle landen. Bezoek de ondersteuningspagina van de functie voor meer informatie.

‡‡ Voor deze functie moet Norton Family op het apparaat van het kind zijn geïnstalleerd en moet het apparaat aan staan.

Voor klanten in de VS bedraagt de minimale perimetergrens voor Favoriete locaties 350 feet tot een grensradius van 2 mijl.

Voor klanten buiten de VS bedraagt de minimale perimetergrens voor Favoriete locaties 100 meter tot een grensradius van 3200 meter.


† Met Videotoezicht wordt bijgehouden welke video‘s uw kind op YouTube.com bekijkt. Dit geldt niet voor YouTube-video‘s die op andere websites of in blogs zijn opgenomen.


‡ 1. Norton Family en Norton Ouderlijk toezicht kunnen alleen worden geïnstalleerd en gebruikt op de Windows-pc, iOS- en Android-apparaten van een kind, maar niet alle functies zijn op alle platforms beschikbaar.


2. De functies van Norton Family en Norton Ouderlijk toezicht ondersteunen populaire browsers, waaronder Chrome, Internet Explorer en Firefox. Op iOS en Android kunt u de ingebouwde Norton-browser gebruiken om Norton Family of Norton Ouderlijk toezicht volledig te benutten.


3. Ouders kunnen vanaf elk apparaat - Windows-pc, Mac, iOS en Android - toezicht houden op de activiteiten van hun kind en deze beheren via onze mobiele apps, of door zich via een browser aan te melden bij hun account op my.Norton.com en Ouderlijk toezicht te selecteren.


†† Mobiele app moet apart worden gedownload. De iOS-app is verkrijgbaar in alle landen behalve de volgende