Ecranul este demonstrativ și poate suferi modificări
Gestionați mediul de învățare de la distanță al copilului.
Norton Family oferă părinților informațiile de care au nevoie pentru a-și menține copilul mai în siguranță și concentrat atunci când este online.
MAI MULTE DESPRE TIMPUL DE ȘCOALĂ
Ecranul este demonstrativ și poate suferi modificări
Lăsați copiii să exploreze în siguranță
Permiteți-le copiilor să se bucure de internet și protejați-i în același timp de conținutul nepotrivit.
MAI MULTE DESPRE SUPRAVEGHEREA PARENTALĂ
Ecranul este demonstrativ și poate suferi modificări
Ajutați copiii să găsească un echilibru
Ajutați-vă copiii să stabilească limite la utilizarea dispozitivelor și să câștige obiceiuri sănătoase care să le fie de ajutor toată viața lor.
MAI MULTE DESPRE SUPRAVEGHERE TIMP
Ecranul este demonstrativ și poate suferi modificări
Învățați-i să aibă obiceiuri online sănătoase
Norton Family are instrumente care vă arată ce fac copiii dvs. online și care semnalează acțiunile nesigure, astfel încât dvs. să puteți discuta cu ei despre asta.
MAI MULTE DESPRE SIGURANȚA ONLINE

† Supravegherea video monitorizează videoclipurile pe care copilul dvs. le vizionează pe YouTube.com. Nu monitorizează sau urmărește videoclipurile YouTube care au fost încorporate pe alte site-uri Web sau pe bloguri.


‡ Norton Family și Norton Parental Control pot fi instalate și utilizate numai pe dispozitivele Windows PC, iOS și Android ale copilului, dar nu toate funcțiile sunt disponibile pe toate platformele. Părinții pot monitoriza și gestiona activitățile copilului de pe orice dispozitiv — Windows PC, Mac, iOS și Android – prin intermediul aplicațiilor noastre mobile sau prin conectarea la contul lor de pe my.Norton.com și selectând Control parental prin orice browser. Caracteristicile Norton Family și Control parental Norton acceptă browsere populare, inclusiv Chrome, Internet Explorer și Firefox. Pe iOS și Android, puteți utiliza browserul Norton încorporat pentru a beneficia pe deplin de Norton Family sau Control parental Norton.


†† Aplicația mobilă trebuie descărcată separat. Aplicația iOS este disponibilă peste tot, cu excepția acestor țări