Ecranul este demonstrativ și poate suferi modificări
Gestionați mediul de învățare de la distanță al copilului.
Norton Family oferă părinților informațiile de care au nevoie pentru a-și menține copilul mai în siguranță și concentrat atunci când este online.
MAI MULTE DESPRE TIMPUL DE ȘCOALĂ
Ecranul este demonstrativ și poate suferi modificări
Localizați dispozitivele mobile ale copilului‡‡
Rămâneți la curent cu localizarea copiilor dvs., prin intermediul instrumentelor care vă permit să le localizați acestora dispozitivele Android sau iOS și vă oferă un istoric pe 30 de zile, care vă arată pe unde au fost.
MAI MULTE DESPRE SUPRAVEGHERE LOCAŢIE
Ecranul este demonstrativ și poate suferi modificări
Ajutați copiii să găsească un echilibru
Ajutați-vă copiii să stabilească limite la utilizarea dispozitivelor și să câștige obiceiuri sănătoase care să le fie de ajutor toată viața lor.
MAI MULTE DESPRE SUPRAVEGHERE TIMP
Ecranul este demonstrativ și poate suferi modificări
Lăsați copiii să exploreze în siguranță
Permiteți-le copiilor să se bucure de internet și protejați-i în același timp de conținutul nepotrivit.
MAI MULTE DESPRE SUPRAVEGHEREA PARENTALĂ

‡‡ Caracteristicile de supraveghere locație NU sunt disponibile în toate țările. Vizitați pagina de asistență a caracteristicilor pentru detalii.

‡‡ Pentru a funcționa, dispozitivul copilului trebuie să aibă instalat și pornit Norton Family.

Pentru clienții din SUA, raza minimă a perimetrului pentru locațiile preferate este de la 350 de picioare până la 2 mile.

Pentru clienții din afara SUA, raza minimă a perimetrului pentru locațiile preferate este de la 100 m până la 3200 m.


† Supravegherea video monitorizează videoclipurile pe care copilul dvs. le vizionează pe YouTube.com. Nu monitorizează sau urmărește videoclipurile YouTube care au fost încorporate pe alte site-uri Web sau pe bloguri.


‡ 1. Norton Family și Control parental Norton pot fi instalate și utilizate numai pe dispozitivele Windows PC, iOS și Android ale copilului, dar nu toate funcțiile sunt disponibile pe toate platformele.


2. Caracteristicile Norton Family și Control parental Norton acceptă browsere populare, inclusiv Chrome, Internet Explorer și Firefox. Pe iOS și Android, puteți utiliza browserul Norton încorporat pentru a beneficia pe deplin de Norton Family sau Control parental Norton.


3. Părinții pot monitoriza și administra activitățile copilului lor de pe orice dispozitiv — Windows PC, Mac, iOS și Android – prin aplicațiile noastre mobile sau prin autentificarea în contul lor de pe my.Norton.com și selectând Control Parental din orice browser.


†† Aplicația pentru mobil și aplicația pentru Windows trebuie descărcate separat. Aplicația iOS este disponibilă peste tot, cu excepția acestor țări