Software premiat de control parental

„Norton Family Premier oferă o gamă impresionantă de caracteristici de control parental și monitorizare pentru părinții copiilor moderni, hiperconectați”.

- Neil J. Rubenking

av pc logo

Preluat de la www.pcmag.com cu permisiune. © 2016 Ziff Davis, LLC. Toate drepturile rezervate.

Încercaţi GRATUIT Norton Family Premier, timp de 30 de zile.

Vezi informațiile de abonament de mai jos.*

AJUTAȚI-VĂ COPIII SĂ SE BUCURE DE LUMEA LOR CONECTATĂ ÎN SIGURANȚĂ

Programul de control parental Norton Family vă protejează copiii de pericolele online, arătându-vă ce fac ei cu adevărat pe internet și identificând pericolele potențiale înainte să devină probleme.

Consultați Cerințele de sistem complete pentru Norton Family
LĂSAȚI-VĂ COPIII SĂ EXPLOREZE – ÎN SIGURANȚĂ
Permiteți-le copiilor să se bucure de internet și protejați-i în același timp de informațiile și aplicațiile nepotrivite cu premiatele produse Norton de control parental.
MAI MULTE DESPRE CONTROLUL PARENTAL
AJUTAȚI COPIII SĂ GĂSEASCĂ UN ECHILIBRU
Ajutați-vă copiii să stabilească limite la utilizarea dispozitivelor și să câștige obiceiuri sănătoase care să le fie de ajutor toată viața.
MAI MULTE DESPRE SUPRAVEGHERE TIMP
ÎNVĂȚAȚI-I SĂ AIBĂ OBICEIURI ONLINE SĂNĂTOASE
Norton Family are instrumente care vă arată ce fac copiii online și care vă alertează când apar comportamente incorecte, astfel încât dvs. să puteți discuta cu ei despre aceste lucruri.
MAI MULTE DESPRE SIGURANȚA ONLINE
NU VĂ FACEȚI GRIJI
Pe măsură ce copiii devin mai independenți, puteți avea încredere că sunt protejați chiar și când nu îi vedeți, cu instrumente care arată pe hartă localizarea dispozitivului Android sau iOS al acestora.1,2
MAI MULTE DESPRE SUPRAVEGHERE LOCAŢIE
Norton Family Premier este acum inclus în Norton Security Premium.
Ce produs este potrivit pentru mine?
Supravegherea web
Lăsaţi-vă copiii să exploreze liberi mediul online, cu instrumente care blochează site-uri web nepotrivite și în același timp vă informează ce site-uri vizitează aceștia.
Supravegherea timpului
Informați-vă privind cât de mult timp petrec copiii pe sistemele PC și dispozitivele lor Android și iOS. Încurajați obiceiuri mai sănătoase programând anumite ore pe zi sau pe săptămână când fiecare dispozitiv poate fi folosit, precum și câte ore pe zi se pot petrece pe un dispozitiv.
Supravegherea căutărilor
Aflați ce cuvinte, termeni și fraze caută copiii dvs., pentru a le înțelege mai bine interesele și a îi proteja de informațiile nepotrivite.
Supraveghere în rețelele de socializare
Vedeți cât de des se autentifică copiii dvs. pe Facebook de pe sistemele PC, precum și numele declarate la profil, astfel încât să puteți discuta cu ei despre importanța unor obiceiuri sănătoase în rețelele de socializare.
Protecția informațiilor personale
Ajutați-vă copiii să evite divulgarea online accidentală a informaţiilor personale importante, inclusiv numărul de telefon, adresa, şcoala pe care o frecventează şi adresa de e-mail.
Alerte pe e-mail
Aflați când copiii dvs. încearcă să viziteze un site blocat, astfel încât să puteţi începe o conversaţie despre conţinutul adecvat vizionării.
Solicitare acces
Deschideți căile de comunicare permițându-le copiilor să vă trimită o notă din interiorul programului Norton Family, dacă nu sunt de acord cu un site blocat sau o regulă a casei.
Istoricul activităţilor
Vedeți dintr-o privire ce fac copiii dvs. pe dispozitivele conectate şi cât de mult timp au petrecut pe computer, permiţându-vă să identificaţi în mod clar tendinţele şi obiceiurile în curs de formare.
Ultimele 30 zile
Ultimele 30 zile
Portal web ușor de folosit
Vă ajută să gestionați protecția pentru toate dispozitivele dvs., cu un portal web ușor de folosit.
Aplicație mobilă pentru părinți2
Aflați întotdeauna care sunt activităţile online ale copiilor pe dispozitivele mobile şi ajustaţi setările chiar și când sunteţi în mișcare.
Supraveghere locație1,2
Rămâneți la curent cu localizarea copiilor dvs., cu unelte care vă permit să le localizați dispozitivele Android sau iOS și vă oferă un istoric pe 30 de zile care vă arată pe unde au fost.
Supraveghere aplicații mobile2
Vizualizaţi ce aplicaţii au descărcat copiii pe dispozitivele lor Android şi alegeţi pe care dintre acestea le pot folosi, ca YouTube şi Facebook.
Supraveghere video4
Vedeți o listă cu videoclipurile YouTube pe care le urmăresc copiii pe dispozitivele lor, inclusiv fragmente vizionabile, astfel încât să știți când trebuie să discutați cu copilul.
Blocare instantanee
Părinții își pot ajuta copiii să ia o pauză blocând dispozitivul, astfel încât să se poată concentra pe altceva sau să se alăture familiei la cină. Odată blocat, toate aplicațiile, browserele web, produsele Microsoft și alte aplicații de pe dispozitiv vor deveni inaccesibile dacă nu sunt dezactivate manual prin Family Portal. Dispozitivele individuale pot fi deblocate cu un PIN. Părinții și copiii se pot în continuare contacta atunci când dispozitivul este blocat.
Rapoarte lunare / săptămânale
Puteți alege să primiţi rapoarte detaliate ale activităţilor online ale copiilor, direct în căsuţa poştală.
Cea mai bună protecție antivirus și antimalware5
Vă protejează împotriva viruşilor, programelor spayware, malware şi a altor amenințări online.
Garanție de protecție antivirus 100%6
Include garanția noastră 100%: ori vă protejăm dispozitivul de viruși, ori vă dăm banii înapoi
Protecţia identităţii
Vă protejează identitatea și tranzacțiile online.
Asistenţă pentru 10 dispozitive
Protejează până la 10 sisteme PC, Mac, dispozitive Android și iOS cu un singur abonament.
Backup automat
Face automat backup pentru fotografiile, documentele financiare și alte documente importante alese de dvs. de pe PC-ul cu Windows.
Spațiu de stocare în cloud de 25 GB
Include spațiu securizat de stocare cloud de 25 GO pentru sistemul dvs. PC, cu opțiunea de a adăuga mai mult în funcție de nevoile dvs.
Securitate de vârf în industrie5
Protejează mai repede și mai bine decât concurența.
Detectarea globală a ameninţărilor
Folosește una din cele mai mari rețele de informații de pe glob pentru a detecta mai repede ameninţările.

*Aplicația iOS este disponibilă peste tot, cu excepția acestor țări

1 Supravegherea locației necesită activarea de către părinte înainte de utilizare. Supravegherea locației este disponibilă peste tot, cu excepția acestor țări.

2 Aplicația mobilă trebuie descărcată separat.

4 Supravegherea video monitorizează videoclipurile pe care le vizualizează copiii dvs. pe YouTube.com. Nu monitorizează sau urmărește videoclipurile YouTube care au fost încorporate pe alte site-uri Web sau pe bloguri.

5 Performanțe Norton: pentru informații mai detaliate despre testele de performanță pentru produsele Norton, consultați:


6 Promisiune de protecție împotriva virușilor: pentru a fi eligibil pentru Promisiunea de protecție împotriva virușilor, trebuie să cumpărați, reînnoiți sau actualizați abonamentul Norton direct de la Symantec sau să vă abonați la Serviciul Norton de reînnoire automată. Dacă un expert Norton nu poate elimina un virus de pe dispozitivul dvs., atunci puteți primi rambursarea completă a prețului real plătit pentru perioada actuală de abonament Norton sau pentru perioada pachetului actual de abonament Norton. Rambursarea nu va include nicio reducere sau rambursare primită, precum și nicio taxă de livrare, manipulare și altele, cu excepția anumitor state și țări în care taxele de expediere, manipulare și altele sunt rambursabile. Garanția de rambursare nu se aplică niciunor daune suferite ca urmare a virușilor. Pentru detalii, consultați Norton.com/guarantee.


Informații despre abonamentul Norton Family:

  Dacă locuiți în America de Nord, America latină sau Asia Pacifică

 • Abonamentul începe la finalizarea achiziției pentru plățile online, (sau altfel, când se primește plata). Trebuie să descărcați sau instalați pe fiecare dispozitiv pentru a fi protejat de Norton.
 • Vă înscrieți la un abonament recurent care se va reînnoi automat după prima perioadă contractuală.
 • Dacă este prezentată o ofertă introductivă sau limitată, atunci oferta respectivă este valabilă numai pentru prima perioadă de abonament (perioada efectivă depinde de achiziția dvs.). După aceea, abonamentul se va reînnoi în fiecare an la prețul de reînnoire curent la data respectivă. Acest preț poate fi modificat, dar vă vom informa întotdeauna dinainte.
 • Abonamentul dvs. include actualizări de protecție și noi caracteristici ce devin disponibile în cursul perioadei de abonament, în funcție de acceptarea Acordului de licență Norton. Veți beneficia de acoperire pentru numărul specificat de dispozitive în cursul perioadei de abonament.
 • În timpul perioadei de valabilitate a abonamentului, se pot adăuga, modifica sau elimina caracteristici.

  Dacă locuiți în Europa, Orientul Mijlociu sau Africa

 • Abonamentul începe la finalizarea achiziției pentru plățile online, (sau altfel, când se primește plata). Trebuie să descărcați sau instalați pe fiecare dispozitiv pentru a fi protejat de Norton.
 • Abonamentul dvs. include actualizări de protecție și noi caracteristici ce devin disponibile, în funcție de acceptarea Acordului de licență Norton. Veți beneficia de acoperire pentru numărul specificat de dispozitive în cursul perioadei de abonament. În timpul perioadei de valabilitate a abonamentului se pot adăuga, modifica sau elimina caracteristici.
 • Abonându-vă, cumpărați un abonament recurent care se va reînnoi automat anual după perioada inițială cumpărată.
 • Metodele de plată acceptate pentru reînnoirea automată a abonamentului sunt cardurile de credit sau de debit. Dacă alegeți o altă metodă de plată, abonamentul nu se va reînnoi automat și va trebui să îl reînnoiți manual.
 • Preţ
  • Europa
   Prețul specificat astăzi este valabil pentru perioada inițială de abonament (adică 1 an sau 2 ani, în funcție de alegerea dvs.). După aceea, abonamentul se va reînnoi automat, facturându-se la un preț de 39,99€ în fiecare an. Acest preț poate fi modificat, dar vă vom informa întotdeauna dinainte.
  • Orientul Mijlociu
   Prețul specificat astăzi este valabil pentru perioada inițială a abonamentului (adică 1 an sau 2 ani, în funcție de alegerea dvs.). După aceea, abonamentul se va reînnoi automat și va fi facturat în fiecare an la 32,99 $ pentru Norton Security Standard, 44,99 $ pentru Norton Security Deluxe și 59,99 $ pentru Norton Security Premium. Acest preț poate fi modificat, dar vă vom informa întotdeauna dinainte.
  • Africa de Sud
   Prețul specificat astăzi este valabil pentru perioada inițială a abonamentului (adică 1 an sau 2 ani, în funcție de alegerea dvs.). După aceea, abonamentul se va reînnoi automat și va fi facturat în fiecare an la 500 R pentru Norton Security Standard, 700 R pentru Norton Security Deluxe și 1000 R pentru Norton Security Premium. Acest preț poate fi modificat, dar vă vom informa întotdeauna dinainte.
 • Vă puteți dezabona oricând de la manage.norton.com sau contactând Norton Asistență. Dacă vă dezabonați, abonamentul va rămâne activ pe perioada rămasă din abonamentul pe care l-ați plătit deja.

© 2019 Symantec Corporation. Toate drepturile rezervate. Symantec, sigla Symantec, sigla Checkmark, Norton şi Norton by Symantec sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Symantec Corporation sau ale filialelor acesteia din S.U.A. şi din alte ţări. Firefox este o marcă comercială a Mozilla Foundation. Google Chrome este o marcă comercială a Google, Inc. Mac, iPhone şi iPad sunt mărci comerciale ale Apple Inc. Microsoft şi sigla Windows sunt mărci comerciale ale Microsoft Corporation în Statele Unite şi/sau alte ţări. Robotul Android este reprodus sau modificat după lucrări create și partajate de Google și folosit conform termenilor descriși în Licența de atribuire Creative Commons 3.0. Alte denumiri pot reprezenta mărci comerciale ale deținătorilor acestora.