Díjnyertes szoftver szülői felügyelethez

„A Norton Family Premier a szülői tartalomszűrő és megfigyelő szolgáltatások széles választékát biztosítja napjaink interneten felnövő generációjának szülei részére.

– Neil J. Rubenking

av pc logo

Újranyomtatva engedéllyel a www.pcmag.com webhelyről. © 2016 Ziff Davis, LLC. Minden jog fenntartva.

Próbálja ki a Norton Family Premier alkalmazást 30 napig INGYENESEN

Az előfizetés részletei az alábbiakban található.**

SEGÍTSEN GYERMEKEINEK, HOGY BIZTONSÁGBAN LEGYENEK ONLINE

A Norton Family szülői felügyelet megvédi gyermekeit az online zaklatók ellen oly módon, hogy betekintést nyújt Önnek gyermekei internetes tevékenységébe, így felismerheti a lehetséges veszélyeket, mielőtt azok problémákat okoznának.

Lásd a Norton Family részletes rendszerkövetelményeit
HAGYJA, HOGY GYERMEKEI FELFEDEZZENEK – BIZTONSÁGOSAN
Tegye lehetővé, hogy gyermekei élvezettel használják az internetet, miközben védve vannak a nem megfelelő tartalmaktól és alkalmazásoktól a Norton díjnyertes szülői felügyeleti szoftverének köszönhetően.
A SZÜLŐI FELÜGYELET
SEGÍTSEN GYERMEKEINEK, HOGY MEGTALÁLJÁK AZ EGYENSÚLYT
Segítsen gyermekeinek, hogy korlátokat állíthassanak fel saját eszközhasználatukra vonatkozóan, és egészséges szokásokat alakíthassanak ki, amelyek egész életük során elkísérik őket.
Az IDŐ FELÜGYELETE
NEVELJEN BIZTONSÁGOS ONLINE VISELKEDÉSRE
A Norton Family olyan eszközökkel rendelkezik, amelyek megmutatják, hogy gyermekei mivel foglalkoznak online, és értesítik Önt a nem biztonságos viselkedésről, hogy gyermekével megbeszélhesse azt.
AZ ONLINE BIZTONSÁG
TALÁLJA MEG NYUGALMÁT
Ahogy a gyermekek egyre függetlenebbekké válnak, Ön biztos lehet benne, hogy védve vannak Android- vagy iOS- eszközeik helyét követő eszközeink révén még akkor is, ha nincsenek szem előtt.1,2
A TARTÓZKODÁSI HELY FELÜGYELETE
A Norton Family Premier most már a Norton Security Premium része.
Melyik termék a megfelelő számomra?
Internetfelügyelet
A nem megfelelő tartalmakat blokkoló eszközöknek köszönhetően gyermekei szabadon fedezhetik fel az internet világát, miközben Ön tudja, hogy milyen webhelyeket keresnek fel.
Időfelügyelet
Megadhatja, hogy gyermekei mennyi időt tölthetnek számítógépükkel, Android- vagy iOS-eszközeikkel. Segítse elő az egészséges szokások kialakulását. Ehhez állítsa be, hogy az egyes eszközök naponta vagy hetente mikor használhatók, és naponta hány órán át.
Keresésfelügyelet
Áttekintheti, hogy gyermekei milyen szavakra és kifejezésekre keresnek rá, és így megismerheti, hogy mi foglalkoztatja őket, és biztonságban tarthatja őket a nemkívánatos tartalmaktól.
Közösségiportál-felügyelet
Tudja meg, hogy gyermekei milyen gyakran jelentkeznek be a Facebookra, és milyen nevet használnak a profiljukban, hogy beszélgethessen velük a közösségi oldalakon elvárt intelligens viselkedésről.
Személyes adatok védelme
Segítséget nyújt ahhoz, hogy gyermekei online ne adjanak ki személyes adatokat, beleértve a telefonszámot, a címet, az iskolájuk nevét vagy az e-mail-címet.
E-mail-riasztások
Megtudhatja, hogy gyermekei mikor próbálnak hozzáférni egy letiltott webhelyhez, így beszélgetést kezdeményezhet velük a megfelelő tartalommal kapcsolatban.
Hozzáférési kérelem
Kommunikációs lehetőséget biztosít, ugyanis gyermekei üzenetet küldhetnek a Norton Family programon belül, ha a letiltott webhelyekkel vagy a házirendekkel kapcsolatosan nem értenek Önnel egyet.
Tevékenységelőzmények
Azonnal megtekintheti, hogy mit csinálnak gyermekei a csatlakoztatott eszközökön, és mennyi időt töltenek a számítógép előtt. Így egyértelműen felismerheti a változásokat és a kialakuló szokásokat.
Elmúlt 30 nap
Elmúlt 30 nap
Egyszerűen használható webportál
Az összes eszköz védelmét egyetlen, egyszerűen használható webes portálon kezelheti.
Szülői mobilalkalmazás2
Mobil eszközén útközben is módosíthatja a beállításokat, és informálódhat gyermekei online tevékenységeiről.
Tartózkodási hely felügyelete1,2
Folyamatosan tájékozódhat arról, hogy gyermekei hol tartózkodnak a gyermekek Android- vagy iOS-eszközeinek helyét követő eszközeink révén, valamint 30 napra visszamenően megtekintheti, hogy merre jártak.
Mobilalkalmazás-felügyelet2
Áttekintheti, hogy milyen alkalmazásokat töltöttek le gyermekei Android-eszközeikre, majd kiválaszthatja, hogy melyiket használhatják, beleértve a Youtube és Facebook alkalmazásokat is.
Videófelügyelet4
Megtekintheti a YouTube-videókat, amelyeket gyermekei néznek eszközeiken. A videókba bele is tekinthet, és így tudhatja, hogy mikor van szükség arra, hogy beszélgessenek a látottakról.
Azonnali zárolás
A szülők segíthetnek a gyerekeknek abban, hogy félre tudják tenni eszközeiket: zárolhatják az eszközt, hogy a gyermek az aktuális feladatra tudjon figyelni, vagy a családdal megvacsorázzon. Zárolás módban az eszközre telepített összes alkalmazás, webböngésző, játék, Microsoft-termék stb. elérhetetlenné válik. A zárolást a Norton Family portálon lehet manuálisan feloldani. Az egyes eszközök zárolása PIN-kód segítségével oldható fel. A szülők és a gyermekek akkor is kommunikálhatnak egymással, ha az eszköz zárolva van.
Havi/heti jelentések
Részletes jelentést kaphat közvetlenül postafiókjába arról, hogy mit csinálnak a gyermekei online.
A legjobb védelem a vírusok és a kártevő programok ellen5
Védelmet nyújt a vírusokkal, a kémprogramokkal, a kártevő programokkal és más online fenyegetésekkel szemben.
Garantáltan 100%-os vírusmentesség6
100%-os garanciával: Garantáljuk eszközei vírusmentességét, vagy visszafizetjük pénzét.
Személyazonosság-védelem
Védelmet nyújt a személyes adatai részére, illetve az online tranzakciók során.
10 eszköz támogatása
Egyetlen előfizetéssel akár 10 számítógép, Mac számítógép, valamint Android- és iOS-eszköz védelmét biztosítja.
Automatikus biztonsági mentés
Automatikusan elvégzi a fényképek, a pénzügyi fájlok és más tetszőlegesen kiválasztott fontos dokumentumok biztonsági mentését Windows számítógépen.
25 GB felhőalapú tárhely
25 GB-nyi biztonságos felhőalapú tárhelyet biztosít a számítógéphez, amelyet igény szerint bővíteni is lehet.
Piacvezető védelem5
Jobb és gyorsabb a vetélytársak megoldásainál.
Globális fenyegetésészlelés
A fenyegetések gyors észleléséhez az egyik legnagyobb globális polgári információs hálózatot használja.

*Az-iOS alkalmazás minden országban elérhető ezen országok kivételével

1 A Tartózkodási hely felügyelete szolgáltatás használatához szülői aktiválás szükséges. A Tartózkodási hely felügyelete funkció minden országban elérhető ezen országok kivételével.

2 A mobilalkalmazást külön kell letölteni.

4 A Videófelügyelet szolgáltatás megfigyeli, hogy gyermekei milyen videókat néznek a YouTube.com webhelyen. Nem figyeli meg azonban azokat a YouTube-videókat, amelyek más weboldalakba vagy blogokba vannak beágyazva.

5 Norton Performance: A Norton teljesítménytesztjeiről a következő weboldalakon talál további információt:


6 Vírusvédelmi Ígéret: A Vírusvédelmi Ígéretre való jogosultsághoz vásárolnia kell, meg kell újítania vagy frissítenie kell egy Norton-előfizetést közvetlenül a Symantecnél, vagy elő kell fizetnie a Norton automatikus megújítási szolgáltatásra. Ha a Norton szakértője nem tud eltávolítani egy vírust az eszközről, akkor teljes mértékben visszatérítjük a meglévő Norton-előfizetés vagy Norton-előfizetéscsomag időszakára fizetett árat. A visszatérítés összege nem tartalmazza a kedvezményeket és visszatérítéseket, valamint a szállítási és kezelési költségeket, emellett pedig a vonatkozó járulékokat is levonjuk azon az államok és országok kivételével, ahol visszatéríthető a szállítás és a kezelés költsége, valamint a járulékok. A visszatérítés nem vonatkozik az esetleges vírusok okozta károkra. A részletekért lásd a Norton.com/guarantee weboldalt.


Információk a Norton Family-előfizetéssel kapcsolatban:

  Ha Észak-Amerikában, Latin-Amerikában vagy Ázsia csendes-óceáni térségében él

 • Az előfizetés a vásárlás online fizetéssel való véglegesítésével (azaz amikor hozzánk befolyik a kifizetett összeg) kezdődik. A védelemhez le kell töltenie a Norton-terméket minden egyes eszközére.
 • Ön egy ismétlődő előfizetést vesz igénybe, amely az első előfizetési időszakot követően automatikusan megújul.
 • Amennyiben bevezető vagy korlátozott idejű ajánlatot kínálunk, az csak az előfizetés első időszakára érvényes (az időszak hossza a vásárlástól függ). Ezt követően az előfizetés minden évben az akkor aktuális előfizetés-megújítási áron újul meg. Ez az ár változhat, de erről minden esetben értesítést kap.
 • Az előfizetés tartalmazza az előfizetési időszak alatt elérhető védelmi frissítéseket és az új funkciókat is, amelyek a Norton-licencszerződés elfogadásával vehetők igénybe. A védelem meghatározott számú eszközön érhető el az előfizetés időtartama alatt.
 • Az előfizetési időszak során új funkciók jelenhetnek meg, illetve a meglévők módosulhatnak vagy megszűnhetnek.

  Ha Európában, a Közel-Keleten vagy Afrikában él

 • Az előfizetés a vásárlás online fizetéssel való véglegesítésével (azaz amikor hozzánk befolyik a kifizetett összeg) kezdődik. A védelemhez le kell töltenie a Norton-terméket minden egyes eszközére.
 • Az előfizetés tartalmazza az elérhető védelmi frissítéseket és az új funkciókat is, amelyek a Norton-licencszerződés elfogadásával vehetők igénybe. A védelem meghatározott számú eszközön érhető el az előfizetés időtartama alatt. Egyes funkciók az előfizetési időszak során kiegészülhetnek, módosulhatnak vagy megszűnhetnek.
 • Az előfizetéssel egy ismétlődő előfizetést vásárol, amelyet automatikusan megújítunk a megvásárolt kezdeti időszak után.
 • A Norton-előfizetés automatikus meghosszabbításához hitelkártya vagy bankkártya használható fizetési módként. Ha eltérő fizetési módot választasz, előfizetésedet nem hosszabbítjuk meg automatikusan, így ezt manuálisan kell elvégezned.
 • Ár
  • Európa
   A ma megadott ár az előfizetés kezdeti időszakára vonatkozik (a választástól függően 1 év vagy 2 év). Az előfizetést ezután minden évben automatikusan meghosszabbítjuk, és 39,99 € értékben kiszámlázzuk. Ez az ár változhat, de erről minden esetben értesítést kap.
  • Közel-Kelet
   A ma megadott ár az előfizetés első időszakára vonatkozik (a választástól függően 1 év vagy 2 év). Ezt követően előfizetését automatikusan megújítjuk, és évente 32,99 dollárt számlázunk ki a Norton Security Standard, 44,9 dollárt a Norton Security Deluxe és 59,99 dollárt a Norton Security Premium használata után. Ez az ár változhat, de erről minden esetben értesítést kap.
  • Dél-Afrika
   A ma megadott ár az előfizetés első időszakára vonatkozik (a választástól függően 1 év vagy 2 év). Ezt követően előfizetését automatikusan megújítjuk, és évente 500 randot számlázunk ki a Norton Security Standard, 700 randot a Norton Security Deluxe és 1000 randot a Norton Security Premium használata után. Ez az ár változhat, de erről minden esetben értesítést kap.
 • Az előfizetést bármikor lemondhatod a manage.norton.com webhelyen vagy a Norton Támogatás segítségével. Ha lemondja az előfizetést, a Norton-előfizetés továbbra is aktív marad az előfizetés fennmaradó idejére, amelyet már kifizetett.

© 2019 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A Symantec név, a Symantec embléma, a Checkmark embléma, a Norton és a Norton by Symantec a Symantec Corporation vagy leányvállalatai védjegye vagy bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és más országokban. A Firefox a Mozilla Foundation védjegye. A Google Chrome a Google, Inc. védjegye. A Mac, az iPhone és az iPad az Apple Inc. védjegye. A Microsoft és a Windows a Microsoft Corporation védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az Android robotot a Google által készített és megosztott munka alapján alkották, illetve módosították, és használata a Creative Commons 3.0 Attribution License alapján történik. Az egyéb nevek a megfelelő tulajdonosok védjegyei lehetnek.