A képernyő demonstrációs célokra szolgál, és módosulhat
Kezelheti gyermeke távoktatási környezetét.
A Norton Family biztosítja a szülőknek azokat az információkat, melyekkel gyermekeik biztonságban, és a feladatra koncentrálva dolgozhatnak online.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ ISKOLAI IDŐRŐL
A képernyő demonstrációs célokra szolgál, és módosulhat
Megkeresheti gyermeke mobil eszközeit‡‡
Folyamatosan tájékozódhat gyermekei tartózkodási helyéről a gyermekek Android- és iOS-készülékeinek helyét követő eszközeinkkel, valamint 30 napra visszamenőlegesen megtekintheti, hogy merre jártak.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A TARTÓZKODÁSI HELY FELÜGYELETÉRŐL
A képernyő demonstrációs célokra szolgál, és módosulhat
Segítsen gyermekének megtalálni az egyensúlyt
Segítsen gyermekeinek, hogy korlátokat állíthassanak fel saját eszközhasználatukra vonatkozóan, és egészséges szokásokat alakíthassanak ki, amelyek egész életük során elkísérik őket.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ IDŐFELÜGYELETRŐL
A képernyő demonstrációs célokra szolgál, és módosulhat
Segítsen gyermekének a biztonságosabb felfedezésben
Tegye lehetővé, hogy gyermekei élvezettel, a nem megfelelő tartalmaktól védve használják az internetet.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A SZÜLŐI FELÜGYELETRŐL

‡‡ A Tartózkodási hely felügyelete funkciói NEM minden országban érhetők el. További részletekért látogasson el a funkció támogatási oldalára.

‡‡ A funkció működéséhez a gyermek eszközén telepíteni kell a Norton Family programot, és be is kell kapcsolni.

Az Egyesült Államokban élő ügyfelek számára a kedvenc helyek határának sugara minimum 350 láb, maximum 2 mérföld.

Az Egyesült Államokon kívüli ügyfelek számára a kedvenc helyek határának sugara minimum 100 méter, maximum 3200 méter.


† A Videófelügyelet szolgáltatás megfigyeli, hogy gyermeke milyen videókat néz a YouTube.com webhelyen. Nem figyeli meg azonban azokat a YouTube-videókat, amelyek más weboldalakba vagy blogokba vannak beágyazva.


‡ 1. A Norton Family és a Norton Szülői felügyelet csak a gyermek Windows-számítógépére, iOS- és Android-eszközeire telepíthető, illetve csak azokon használható, de nem minden funkció érhető el az összes platformon.


2. A Norton Family és a Norton Szülői felügyelet funkciói támogatják a népszerű böngészőket (például Chrome, Internet Explorer és Firefox). iOS és Android operációs rendszeren használja a beépített Norton böngészőt a Norton Family vagy a Norton Szülői felügyelet összes előnyének kihasználása érdekében.


3. A szülők bármilyen eszközön – Windows-számítógépen, Mac-, iOS- és Android-eszközön – figyelemmel kísérhetik és kezelhetik gyermekeik tevékenységeit mobilalkalmazásainkkal vagy bármely böngészőben a my.norton.com webhelyen a fiókjukba bejelentkezve, majd a Szülői Felügyelet funkciót kiválasztva.


†† A mobilalkalmazást és a Windows-alkalmazást külön kell letölteni. Az iOS-alkalmazás minden országban elérhető ezen országok kivételével